Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Le Romarin

View album (32)
/
  • 7
  • 1
  • 3
  • 3
  • 2
 

Availability of 'Le Romarin'

Rob Greven en Marieke den Ouden last updated the calendar on 26 Feb 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2013

We hebben een geweldige tijd gehad in jullie mooie vakantiehuis! Ook onze twee kinderen (2 en 4) hadden het echt naar hun zin. De oudste heeft zwemles van ons gehad in het ondiepe deel van het zwembad. De jongste vond het ook heerlijk om –onder toezicht- te spetteren in het bad en voelde zich verder helemaal thuis met de Nederlandse tv en ook met de dvd’s die we mochten gebruiken.
We hebben bijna elke dag kunnen barbecueën en konden daarbij gebruik maken van al die rozemarijn, maar ook van de salie en tijm. Ook plukten we de eerste pruimpjes van de bomen, klein maar heerlijk zoet.
We hebben uitstapjes gemaakt naar plaatsjes en marktjes in de buurt en ook naar Cahors. Leuk om te zien dat Franse restaurants kinderen heel gewoon vinden, dat is in Nederland soms wel anders.
Voor mij was het handig om af en toe even via internet contact te maken met het werk. Dat ging prima.
We komen zeker nog eens terug!

Jan, Eline en Kim (4) en Sven (2)

8
Visited in August 2008

Wat een fijne vakantieplek! Het gebouw is verrassend, interessant en charmant. Het is ontzettend rustig in de buurt.
We hadden veel plezier bij het koken op de barbecue, met kruiden uit de tuin en met behulp van het uitstekende barbecuegereedschap.
Naast het ruime zwembad was de tafeltennistafel goed voor sportieve ontspanning.
We zouden dit zeker opnieuw boeken en het zonder meer aan onze vrienden aanbevelen. We zijn veel vaker in Frankrijk geweest maar dit huis staat zeker in de top van onze vakantie-ervaringen.
Het was heerlijk om er te zijn en we wilden eigenlijk niet vertrekken …

8

Visited this Gite? Please give your opinion