Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Ma Chaumière

View album (20)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
9.3
Rating
 

Availability of 'Ma Chaumière'

Jacqueline & JJ Schut last updated the calendar on 11 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Ma Chaumière evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.3
Visited in August 2020

Eigenlijk willen we dit fantastische vakantie adres geheim houden, om zelf jaar na jaar terug te kunnen komen! Wat een paradijs! Dit was ons derde jaar hier en we hebben meteen voor volgend jaar weer geboekt. We genieten elke keer weer van de geweldige tuin, het heerlijke zwembad en het fijne koele huis. Alles wat je te wensen hebt is aanwezig, en ook de kindjes en de hond wilden niet meer naar huis! Jan Jaap en Jacqueline zijn fantastische mensen, die een paradijs hebben geschept waar we nu al weer naar uitkijken!

10
Visited in August 2019

Ons Derde jaar bij de fam. Schut . Dit jaar met de kleinkinderen erbij en nog steeds niet uitgekeken op het gezellige huis,de ontzettend grote tuin, het heerlijke zwembad ,de trampoline en alle prachtige bezienswaardigheden in de omgeving. Volgend jaar weer. (En zo lekker gegeten)

9
Visited in August 2019

We zijn net weer terug van een heerlijk maandlang verblijf in La Chaumiere. Dit was onze tweede keer en we hebben alweer voor volgend jaar geboekt, dat zegt volgens mij genoeg! Het heerlijke huis, de prachtige tuin, het zwembad en het feit dat de hond meekan maken dit tot een perfecte vakantieplek. De prachtige omgeving helpt natuurlijk ook mee... Tenslotte nog een tip: de dochter van de eigenaren verzorgt verschillende ontzettend leuke tours in de omgeving.

9
Visited in September 2018

Wederom weer een heerlijke week gehad op ma chaumiere. Genoten van de rust,het zwembad en de omgeving. Het huis is echt van alle gemakken voorzien. Je leeft hier echt als een god in Frankrijk. We komen zeker weer terug.

9
Visited in July 2018

Wat een fantastische plek! Achter het hek aan een landweggetje ligt een paradijs verborgen. Geweldige tuin met alle ruimte. Het huis is voorzien van alle gemakken, met als kers op de taart een prachtig zwembad met uitzicht over de tuin. Geweldige gastheer en gastvrouw, die altijd klaar staan met hulp of advies en een warm welkom bij aankomst. We hebben een fantastische vakantie gehad en komen zeker weer terug!

10

Visited this Gite? Please give your opinion