Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

le bois de barthes

View album (34)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 4
  • 2
  • 3
10.0
Rating
 

Availability of 'le bois de barthes'

Fournier Konyn Chantal last updated the calendar on 13 May 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of le bois de barthes evaluate this property in the past 4 years with an average of:

10.0
Visited in June 2019

Normaal zijn we niet zo van de recensie's maar voor dit vakantieadres maken wij heel graag een uitzondering.
Allereerst locatie en huis, beide voldeden volledig aan onze behoefte van rust, natuur en comfort. In 2 weken tijd qua weer de uitersten ervaren van 's-avonds de houtkachel aan tot overdag alle ramen en deuren gesloten om het binnen lekker koel te houden. Het huis is voorzien van alle mogelijke comfort. Zelfs de pannenset is uitgebreidt en compleet. De veranda was voor ons ontontbeerlijk. En Eric en Chantal zijn voor ons fantastisch geweest. Niets was teveel en zelfs, toen er een medisch incident speelde, stond Chantal direct voor ons klaar. Het werd voor ons een memorabele vakantie, waar uiteindelijk het genieten van rust en natuur heel heilzaam bleken. Chantal en Eric, deze 10 hebben jullie in onze beleving dik, dikker, dikst verdiend. Tot ziens!

10
Visited in July 2018

Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad. Het huis La Demoiselle is ruim, koel en van alle gemakken voorzien. 's Avonds genoten we van de prachtige veranda, de sterrenluchten en fladderende vleermuizen. Het was flink warm, dus volop gebruik gemaakt van het royale zwembad. Ook de petanquebaan en de tafeltennistafel zijn goed gebruikt! Graag hadden we nog wat meer gewandeld in de omgeving, maar daarvoor was het echt te heet.
Een heerlijke plek om te zijn als je van rust en natuur houdt!

10
Visited in June 2018
Tom en Desiree

Wij hebben de eer gehad om als 1e langdurige gasten in het gloednieuwe chalet Le nid décureuil te verblijven. We zochten rust, ruimte en natuur en kregen dit in dit lieflijke zelfgebouwde chalet. Midden tussen de bomen prachtig gebouwd en liefdevol ingericht met natuurlijke houten details door Eric en Chantal. Keukeninventaris compleet, 2 gaspitten en warm en koud stromend water voor een heerlijke douche. Complete privacy gerespecteerd door de eigenaars en ook van de andere huurders geen hinder gehad. Heerlijke avondwandelingen op zoek naar reeën, vosjes en overdag genieten van de vele soorten vlinders, zelfs de kolibrie vlinder, en de heerlijke geuren van bloemen. Het (veilig omheinde) zoutwater zwembad is een welkome afkoeling op de warme dagen. Elke ochtend wordt het schoongemaakt. Domme, Serlat, Gourdon, Gouffre de Padirac en La Foret des Singes een bezoek meer dan waard en kanoën op de Dordogne een mooie activiteit. Na 2 weken verblijf zijn wij super uitgerust en hebben wel last van heimwee. Aanrader dus!

10
Visited in August 2017

Goede ontvangst, super domein, schoon, groot, alles aanwezig, ook spelletjes, leesboeken, ontvangstmand, , prachtig zoutwaterzwembad, veel stoelen, altijd iemand bereikbaar, rustige, mooie natuurlijke omgeving, geen last van ander verhuurd huis, veel parkeergelegenheid, een heerlijke vakantie!!

10
Visited in July 2017

Veel ruimte heel rustig en mooi, en erg bedankt voor de gastvrijheid!

10

Visited this Gite? Please give your opinion