Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Pern 2

View album (14)
/
  • 10
  • 2
  • 4
  • 4
  • 4
 

Availability of 'Pern 2'

D.C. van Bakelen last updated the calendar on 08 Aug 2022

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in June 2018

This house is great! Its medieval castle-appearance, and cosiness made us have a fantastic week just with the two of us! The house is fully equipped with all the contemporary electronic equipment, i.e. oven, dish washer, washing machine, WiFi, etc. The surrounding nature is absolutely fabulous! It is lovely quiet, and has marvelous views. We would definitely recommend this to anyone who is looking for a peaceful state-of-mind holiday! And last but not least: Dorothy was a wonderful hostess: very kind, and always responded quickly to our questions,
Nico & Martine.

9
Visited in June 2015

3 weken lang genoten van een erg rustig gelegen huis met alle comfort binnen en buiten. de beheerder woont er direct naast en is zeer behulpzaam indien nodig. het huis ligt in een glooiend land- en tuinbouw gebied met prachtige vergezichten en kleurschakeringen.
wij hebben er gefietst, soms pittig, en gegolfd op een zeer glooiende 9 holesbaan met een prima clubhuis.
in de omgeving bekende plaatsen als Cahors, maar ook veel middeleeuwse kleine dorpjes.
meer dan de moeite waard om in deze regio en in dit huis te verblijven. aanbevolen!!

8
Visited in August 2008

Wir kommen in 2009 sicher wieder in das schöne Haus in PERN

9
Comment from D.C. van Bakelen

van een huurder. Beste verhuurder, Afgelopen zomer huurden we met 2 gezinnen het vakantiehuis Pern2. Het was een zeer geslaagde vakantie, en dat had veel te maken met de fijne locatie. Het huis is heel goed onderhouden, en was echt super netjes toen we er aankwamen. De kamers zijn ruim, net als de slaapzolder. Handig ook als je er, zoals wij, met 2 gezinnen logeert, was dat er 2 badkamers zijn! De kamers zijn voorzien van luiken en de keuken van rolluiken, waardoor je het ook binnen lekker fris kan houden. Fijn ook dat er een wasmachine was, zo kon ik grote badhanddoeken en favoriete kleedjes tussendoor eens wassen. Het zwembad 'met springplank' (vooral dat laatste moest ik van man en kinderen even vermelden! de wedstrijden sierduiken waren een waar festijn) zorgde voor de nodige verfrissing! En dat er een overdekt terras is, is zeker ook een meerwaarde. Daardoor was het te allen tijde dragelijk om buiten te zitten en te eten. En dat er ook een ingebouwde bbq op het terras was, vonden wij wel leuk! Naast het zwembad, is er een leuke speelhoek/tuin gemaakt voor de kinderen, met schommels en een trampoline. Gelegen tussen de bomen, dus in de schaduw, ideaal om de warmste uren van de dag door te brengen. De omgeving. Het huis is heel rustig gelegen, dus voor wie de rust zoekt: dit is de plek waar je moet zijn. Keerzijde van deze rust, is dat je wel even onderweg bent naar een bakker en de supermarkt. Goede boodschappenlijstjes maken is de boodschap! en er is een ruime koelkast, met vriesvak, dus dagelijks hoef je nu ook weer niet op pad. Er zijn hele leuke en mooie wandelingen te maken in de omgeving, en voor mensen die graag fietsen, is deze streek zeker ook een aanrader. De dichtste stad, is Castelnau Montratier (8 km) en Cahors (15 km). We gingen er meermaals heen. Er is een toeristische dienst met info over zowat alles wat je in de hele regio kan doen (en dat is heel wat). Maar ook de stad zelf, in het bijzonder het oude stadsgedeelte is de moeite waard ! En ook het pittoreske kunstenaarsdorp Saint-Cirq-Lapopie moet je zeker eens bezoeken. Het is een plaatje! Vriendelijke groet, Bea, België. 2013.

Visited this Gite? Please give your opinion