Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Monplaisir

View album (23)
/
  • 22
  • 6
  • 10
  • 10
  • 6
 

Availability of 'Monplaisir'

Johan Claerhout last updated the calendar on 20 Feb 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in June 2017
Adje Sprangers

Voor de tweede keer in dIt vakantiehuis en het voelt weer geweldig, is gewoon al als thuis komen

10
Visited in May 2017

Ik was op zoek naar een huis dat groot genoeg was voor een weekje vakantie met mijn 4 kinderen, hun partners en de kleinkinderen, totaal 15 personen.
Uiteraard met een zwembad.
Dat vind je hier: een boerderij met een groot erf, gras. Geschikt voor voetbal, buiten eten, etc
Een groot zwembad, veilig af te sluiten en voldoende ligstoelen.
Een buiten BBQ.
Het huis heeft boven voldoende slaapkamers.
Beneden een enorme eetkeuken met een lange tafel.
Ook nog een extra slaapkamer, een aparte zitkamer, met een mooi terras voor de namiddag/avondzon, en een speel/tv kamer.
Kortom voor ons een superplek!

9
Visited in September 2016

Wat een geweldige vakantie in dit fijne huis hebben we gehad!
Het begon al met de voorpret; we hadden in augustus '15 al gereserveerd voor de maand juni'16 maar door de komst van een kleinkind (geboren op 14 juni 2016) konden we, met vriendelijke medewerking van de eigenaren, de reservering verzetten naar september. Alle contact met de eigenaar was positief en vriendelijk.
Bij aankomst is er welkomstpakket, staat in de beschrijving; we wisten niet goed wat we ons moesten voorstellen maar je hoeft dus ècht niet meteen naar de winkel. Er was wijn, fris, koffie, brood en zelfs pizza voor iedereen, heel attent en je voelt je meteen thuis. De keuken is überhaupt heel gezellig en heel groot.
De bedden in de, mooiere kamers dan de foto's weergeven, zijn opgemaakt. In de slaapkamers staan ventilatoren, ook prettig met dat heerlijk warme weer.
We waren hier 3 weken met een in aantal wisselend gezelschap van drie naar zes naar elf personen (inclusief twee kleinkinderen) maar de uitrusting is ruim voldoende. Genoeg babyspullen, -bedden, -stoelen zelfs speelgoed is aanwezig. Er is een eindeloze hoeveelheid servies (en leuk ook) bestek, pannen, glazen, schalen enz. enz.. Wat betreft sanitair zijn er 3 badkamers, 3 toiletten binnen en een bij het zwembad, ook genoeg.
Het weer was geweldig dus we hebben heel veel gebruik gemaakt van het zwembad, wat een prachtig uitzicht heb je daar en wat een terras! Volop ligbedden en parasols maar ook de buitenkeuken is handig.
Eten deden we meest onder de ruime overkapping, die veel lichter en groter is dan de foto's doen vermoeden, hier staat ook de Ping-pongtafel, maar ruimte genoeg voor de twee grote tafels. Ook met 33' was het goed uit te houden daar. En anders ga je toch ergens anders in de schaduw zitten, terrassen en andere ruimte zat!
Onze 3-jarige kleinzoon speelde graag in "mijn" speeltuin; een immens (voetbal)veld omzoomd door bomen met speeltoestellen. We hadden allerlei buitenspeelgoed mee, was niet nodig geweest, ook dat is volop aanwezig.
Ook de locatie en de geboden privacy zijn het vermelden waard, aan een rustige weg met een lange oprijlaan. Veilig en mooi.
Al jaren huren wij huizen met ons steeds groter wordende gezin, in allerlei maten en soorten van luxe tot luxer.
Nog nooit zijn we, hoe fijn de vakantie ook was, ergens een tweede keer geweest maar Monplaisir hebben we nu al geboekt voor 2017!
Foto's volgen

10

Visited this Gite? Please give your opinion