Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

L’Écurie

View album (39)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
 

Availability of 'L’Écurie'

jan van gils last updated the calendar on 22 Mar 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visited in August 2018

Alleraardigt ontvangst dor Jan de eigenaar. Het is een complexje met een vrijstaande Gite en in het hoofdgebouw (Waar Jan zelf woont) bevinden zich nog 2 appartementen voor andere gasten. De losstaande Gite waarin wij verbleven is heerlijk. ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. De grote slaapkamer heeft een ruime badkamer en de slaapkamer boven nog een aparte badkamer.
Er bevind zich op het terrein een ruim zwembad met ligstoelen, dat hadden we zeker nodig in de warme week die wij troffen. op loopafstand is een klein dorpswinkeltje voor de nodige kleine boodschapjes, voor de grotere supermarkten moet je eens stukje rijden. Mooie heuvelachtige omgeving, veel wijnboeren, leuke kleine stadjes, mooi voor wandelen en fietsen. Prima plek en prima zeer relaxte gastheer, die er voor je is als je hem nodig hebt voor tips etc, en anders zie of hoor je hem niet. Heerlijke stek.

8

Visited this Gite? Please give your opinion