Holiday home in France

Rent a holiday home in France from people that know their region. Choose from more than 4000 holiday homes in France and book directly with the owner.

Domaine Roujos - Pastel

View album (24)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
9.0
Rating
 

Availability of 'Domaine Roujos - Pastel'

Sylvie en Alain Vanderelst last updated the calendar on 17 Feb 2023

Do you have questions?

Contact

Guestbook

Visitors of Domaine Roujos - Pastel evaluate this property in the past 4 years with an average of:

9.0
Visited in September 2019

Wij verbleven in het huisje Ocre. Heel fijn, schoon en compleet huis. Heerlijk zwembad. De waterkoker functioneerde niet goed, dit aangegeven en de volgende ochtend kregen we een nieuwe. Fijne service. Veel privacy. Er kwam ook nog een hertje langs. Horren voor de ramen (niet dat er veel insecten zijn maar toch fijn als je de ramen open wilt zetten).

9
Visited in August 2019

Wat heb ik met mijn vrouw en 2 kinderen ( 2.5 en 4 jaar ) een heerlijk verblijf gehad op landgoed Roujos. Wij hadden gite Occra gehuurd en het eerste wat opviel was de ruimte. Wat groot en leuk ingedeeld. Er is boven een gemeenschappelijk speelruimte voor de kinderen en de bedden slapen heerlijk. Een grote plus is het verwarmd zwembad. De kinderen stonden bibberend in het zwembad in Nederland en in Roujos konden ze heerlijk lang zwemmen. In de buurt heb je genoeg bezienswaardigheden wat aan te rijden is (Toulouse, Montauban, Auch Tarban en nog veel meer). Ons ontvangst op het landgoed was heel hartelijk en ik zou een verblijf hier iedereen durven aan te raden!

9

Visited this Gite? Please give your opinion