Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Burg le Marronnier

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Burg le Marronnier'

Angèle De Win a mis à jour son calendrier le 14 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Burg le Marronnier évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juin 2019

Ook met 2 personen is le Marronnier een heerlijk huis. We hebben genoten !! Het hameau ligt op een prachtige locatie. Het zwembad is super. Heel gezellig de kippetjes die lekker rondscharrelen. Super vriendelijke eigenaren Angele en Kris, Kortom een aanrader.

9
Séjour en juillet 2011

Le Marronnier is een fantastisch, sfeervol huis voor zes personen. Allerlei authentieke details zijn bij de verbouwingnbewaard gebleven. Schroom niet om ook met minder mensen hiervan gebruik te maken. Het uitzicht is heerlijk. De verhuurders bieden een warm welkom en zijn altijd bereid tot extra informatie of hulp bij het verder vervolmaken van de vakantie. Een goed uitgeruste keuken, met mooie oude schouw, helpt daaraan mee. Zo ook het dorpscafé in het kleinste huisje van Hameau de Burg, de poezen en de kippen en het aan huis bezorgde broodje. En als het meezit kunt u ook nog aanzitten aan een prachtig, smakelijk en betaalbaar menu.
De Burg is een droom lek.

9

Ajouter un message dans le livre d’or