Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gîte l'Hirondelle

Voir les photos (38)
/
 

Disponibilité de 'Gîte l'Hirondelle'

Anneke & Dominique a mis à jour son calendrier le 03 oct. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Gîte l'Hirondelle évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,9
Séjour en juillet 2023

Lieve Anneke en Dominique,
Het was fantastisch! Definitie gastvrij Dominique en Anneke! Wat een mooie plek om te verblijven en wat hebben we het gebied en de ‘geheime plekjes’ door jullie kunnen ontdekken. Het paardrijden in Vinezac tussen de wijngaarden en olijfbomen zullen we nooit vergeten! Kortom: genoten met een grote ‘G’.

10
Séjour en juin 2023

Nu voor de derde keer bij jullie geweest en weer was het voortreffelijk. Onderhoud en zorg zijn super. Alles is heel verzorgd en goed onderhouden, en steeds vinden er verbouwingen en vernieuwingen plaats, chapeau!
We voelen ons altijd welkom en thuis bij jullie en ondanks dat we al veel van de Ardeche hebben gezien, blijft het elke keer een feest om bij jullie te verblijven. Dat betekent dus dat we weer terugkomen! Veel dank en veel succes met jullie mooie onderneming.
Lieve groeten van Paul en Marian

10
Séjour en mai 2023

Beste Anneke en Dominique,
Wij hebben zo genoten van de twee weken in jullie gite en van de rustige omgeving. Jullie gastvrijheid, enthousiasme en energie hebben we gevoeld en maakten ons verblijf compleet. Wat een heerlijke fietstochten hebben we gemaakt, net zoals de wandelingen. Mooi werk zit er in jullie gastenverblijf en zorg eromheen. Bedankt voor alles dat jullie met ons hebben gedeeld. We wensen jullie nog veel fijne en succesvolle jaren!

10
Séjour en avril 2023

Zo ongecompliceerd, de heerlijke stilte, de prachtige gite. We voelden alles letterlijk van ons af glijden. Wat hadden we dit nodig. De mooie plekjes, zo dichtbij dat je helemaal niet ver hoeft te rijden. Deze omgeving is echt schitterend! En als kers op de taart: de kaaswagen in het onverwacht lekkere restaurant bij jullie ‘ om de hoek’. Dat smaakt naar meer. We komen terug! lieve groeten van Krista en John

10
Séjour en octobre 2022

Ideaal om je batterijen op te laden en van de natuur te genieten. We hebben een geweldig verblijf gehad! Anneke en Dominique zijn zeer gastvrij, zorgzaam en discreet. Het huisje ligt met uitzicht op de heuvels en bergen in een rustige omgeving die het gevoel geeft afgesneden te zijn van de wereld. De studio zelf is zeer comfortabel, functioneel en prachtig ingericht, met een geweldig uitzicht en een super comfortabel bed. Er zijn afwisselende wandelingen te maken, net aan de voet van het huisje. In de omgeving vind je prachtige dorpen om te bezoeken en goede restaurants om te proberen. We raden het ten zeerste aan!

10

Ajouter un message dans le livre d’or