Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

le Balat

Voir les photos (26)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
 

Disponibilité de 'le Balat'

H. van Vlerken a mis à jour son calendrier le 29 sept. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en août 2018

Afgelopen jaar hebben we een heerlijke vakantie gehad in 'Le Balat'. Een ruim huis dat van alle gemakken is voorzien. Ook de tuin is heerlijk groot. We hebben dan ook veel buiten geleefd. De omgeving van Cassaniouze is verrassend divers qua landschap. De eigenaars houden zowel voor- als achteraf op een prettige wijze contact.
Eigenlijk gaan we nooit een tweede keer terug naar eenzelfde bestemming, maar we sluiten niet uit dat we voor dit huis een uitzondering gaan maken.

9
Séjour en septembre 2010

In het mooie Frankrijk is altijd wel wat te doen of van te genieten maar het meest hebben wij genoten van Le Balat waar rust, natuur, geur en goede smaak in een perfecte belichting zijn verenigd.

8
Séjour en août 2010

Wij en onze kinderen hebben van de zomer genoten van dit prachtige huis en de schitterende omgeving. Het huis is sfeervol ingericht en alles is aanwezig wat nodig is. Buiten onder de bomen is het heerlijk toeven, zelfs op het heetst van de dag. Kortom: een heerlijk huis om van daar uit leuke activiteiten te ondernemen. Maar vooral een plek om lekker tot rust te komen en te genieten van het prachtige Frankrijk. Van harte aanbevolen!

8

Ajouter un message dans le livre d’or