Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Chateau des Gipieres Provence

Voir les photos (18)
/
  • 4
  • 1
  • 1
  • 2
  • 1
 

Disponibilité de 'Chateau des Gipieres Provence'

Yvonne Vredendaal - Tillemans a mis à jour son calendrier le 10 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en juin 2008

Even een berichtje over ons aangename verblijf op Chateau de Gipieres. Na wat getour door de bergen kwamen we dan aan in deze oase van rust. Genietend van de natuur, de Franse levensstijl en mooie omgeving kun je genieten van alles wat een Nederlander belangrijk vindt; goede service, een NL krant en een NL toelichting op de mogelijkheden van de locatie en omgeving. De zon draagt bij tot een aangenaam verblijf en optimaal genot van het zwembad. Een aanrader

8
Séjour en septembre 2007

Beste Yvonne en Toine,

Bedankt voor het huren van jullie heerlijke, comfortabele en schone appartement. Wat hebben we genoten van de prachtige omgeving, het zwembad bij het kasteel en niet te vergeten het weer (alle dagen zon!). Ideale locatie ook voor kinderen, 's ochtends gezellig naar een marktje in de buurt, 's middags aan het zwembad liggen en vervolgens picknicken in het achterliggende bos bij het kasteel. Als een god in Frankrijk! Er is zoveel te doen, die 10 dagen waren dan ook echt te kort, dus we hopen zeker een keer terug te komen in jullie appartement.

PS. ook de complimenten voor de handige faciliteiten in jullie appartement, van Senseo, dvd-speler tot en met de kaasschaaf aan toe!

Groetjes namen de gehele family,

Marianne

9

Ajouter un message dans le livre d’or