Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

le Pic Vert

Voir les photos (24)
/
 

Disponibilité de 'le Pic Vert'

Attention! I.Heldens a mis à jour son calendrier le 10 août 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de le Pic Vert évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en juillet 2020

Heerlijke week gehad in dit prachtige vakantiehuis. De rust en privacy in de tuin met het mooie zwembad is echt genieten! Het huis bied alle comfort die je nodig hebt, gezellige woonkamer en ook de keuken is prima uitgerust.
De omgeving is echt geweldig als je van natuur houdt met de rivier de Drome als top locatie om te zwemmen!
Verder zijn er ruim voldoende dorpjes in de buurt die het meer dan waard zijn om te bezoeken in de mooie omgeving.

10
Séjour en juin 2018

Ondanks het wisselvallige weer hebben we een heerlijke tijd gehad in Le Pic Vert. Het is een prachtige omgeving met veel wandel en fiets mogelijkheden. Helaas was het zwembad voor ons nog te koud. De beheerder Benoît was ontzettend behulpzaam en gaf veel tips over de omgeving en de restaurants.

9
Séjour en juillet 2016
Hugo De Hoon

Weekje vakantie in dit huis had perfect langer mogen duren ... zowel wat het huis (ruim, leuk zwembad, rustig gelegen en prachtig uitzicht op de ondergaande zon), als wat de streek betreft (wandelmogelijkheden, niet overdreven druk en met de Drôme en enkele stadjes en dorpjes voldoende bezienswaardigheden in de buurt). Inpakken en vertrekken deed een beetje pijn ...

9
Séjour en juin 2016

Een heerlijk en prachtig gelegen huis. Erg ruim en van alle gemakken voorzien! Het zwembad is heerlijk en je kunt lekker genieten van de rust en het mooie uitzicht vanaf deze plek.

9
Séjour en juin 2014
J. Basten

Prachtige plek voor 'n weekje vakantie. Het huis is volledig ingericht. Alles aanwezig. Het zwembad is voor iedereen (zeker bij +30 gr) een mooie plek om te vertoeven.Veilig voor de kinderen en goed onderhouden door de beheerder.
Onder de veranda zijn barbeque en keuken binnen handbereik. Heerlijke week met kinderen en kleinkinderen gehad

9

Ajouter un message dans le livre d’or