Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Fromagère

Voir les photos (28)
/
 

Disponibilité de 'La Fromagère'

Raphaël a mis à jour son calendrier le 21 nov. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Fromagère évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juillet 2020
Mark

Wat een geweldig fijn huis! Het huis, de inrichting, de ligging en de rust zijn uniek! Ik heb al veel huizen gehuurd in mijn leven maar dit is een van de mooiste plekken tot nu toe. Rust, wandelen, fietsen... alles vanuit het huis te doen. De Drome provencale is een prachtige streek met mooie natuur en heerlijke slaperige dorpjes. Hier komen we zeker terug!

9
Séjour en septembre 2016

Wat een heerlijke vakantie in een fijn en vooral compleet ingericht huis op een zalige rustige mooie lokatie.
De gite is inderdaad veel ruimer als de foto's doen vermoeden, ook staat de master badkamer niet op de foto's. De omgeving is hier zo mooi, en zo rustig, en het weer lijkt hier wel altijd goed te zijn. Je moet wel even wat verder zoeken naar winkeltjes; veel lokale bakkertjes en kruideniertjes zijn helaas verdwenen - maar even een ritje door de bergen voor wat boodschapjes is daar zeker geen straf! Ik wens de volgende gasten net zo'n fijne vakantie als wij hebben gehad! Dit jaar (2017) vertoeven wij in Bretagne, maar deze plek staat zeker op ons verlanglijstje om nog eens te bezoeken.

8
Séjour en octobre 2016

Ik was er van overtuigd dat ik vorig jaar al een een recensie had geschreven, maar zie nu dat deze er niet op staat, of dat ik deze per ongeluk nooit heb verzonden, terwijl een recensie zeker de moeite waard is! De communicatie verliep zeer goed; van te voren kon ik al goed mijn vragen kwijt en er werd snel gereageerd.
Zoals Marjan hierboven ook al beschreef, de kamers zijn groter dan de foto's doen vermoeden. Top en volledig ingericht, zowel met de kleine nuttige dingen, maar zeker ook qua vaatwasser, wasmachine, en zelfs een droger. En wat een uitzichten, gelijk al vanuit het huisje en het boventerrasje, maar ook zodra je gaat wandelen, wat daar uitstekend kan. Ook hebben wij daar fantastisch mooie autotochten gemaakt. Wij komen hier zeker weer terug! Dit jaar (2017) zitten we aan de hele andere kant van Frankrijk (Normandië en Bretagne, maar in 2018 kijken we zeker weer naar dit prachtige stuk van Frankrijk, en dit fijne huis!!
...het enige wat nog ontbreekt is internet/wifi, maar door de zendmast dichtbij hadden we wel heel goed bereik...
Ik zou graag wat foto's toevoegen, maar die houden jullie van mij tegoed, aangezien ik ook nu in Frankrijk ben.
Hartelijke groet, Lily

8
Séjour en juin 2014

Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie in een fantastisch, compleet ingericht huis op een prachtige lokatie! De gite is veel mooier en ruimer als de foto's doen vermoeden. Een aanrader voor wie van rust, ruimte, stilte en de natuur houdt! Wij zagen 'n reebok, reeën, gemzen en een grote familie zwijnen met jongen in de omgeving van de gite en natuurlijk veel verschillende vogels, zowel rovers zoals de gieren, slangenarenden en ruigpootbuizerds als ook de kleinere soorten. En niet te vergeten de vlinders en een explosie aan bergflora waaronder vooral héél veel verschillende soorten orchideeën! Kortom, het was een onvergetelijke vakantie waar we nog veel aan terug zullen denken.
Lettie, Hessel, Dick en Marjan.

9

Ajouter un message dans le livre d’or