Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Casa Maria

Voir les photos (28)
/
 

Disponibilité de 'Casa Maria'

Gemma van der Linden-Steuns a mis à jour son calendrier le 12 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Casa Maria évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,6
Séjour en août 2022

Le chalet est très beau, il permet d avoir une belle vue sur la montagne. Plusieurs belles balades sont possibles à moins de 30 min du gîte. L'ambiance de quiétude est bien plus agréable que la densité de touristes sur Morzine.

8
Séjour en juillet 2021

Een echte aanrader. Met onze drie kinderen de ideale plek om te mountainbiken en genieten van de bergen. Heerlijk huis, prachtig uitzicht en van alle gemakken voorzien.

9
Séjour en août 2020
Fam Reilman Nijdam

We waren met 2 stellen in dit fijne huis. Het huis ligt vrij en hoog, het uitzicht op de vallei, de bergen en Morzine is een 10! echt geweldig. De mannen fietsen elke dag vele cols, de klim naar het huis was steeds pittig. We hadden een heerlijke week met mooie uitstapjes in de omgeving en komen graag terug.

8
Séjour en août 2019

Mooi en sfeervol huis in prachtige omgeving. Voldoende ruim (wij waren met vijf). Geweldig uitzicht. Aanrader!

9
Séjour en août 2019

Wij hebben een geweldige tijd gehad met z'n vieren. Het vakantiehuis is ontzettend gezellig en het uitzicht is prachtig. We hebben een paar hele mooie wandelingen gemaakt in de directe omgeving van het huis. We kijken er naar uit om hier nog eens terug te keren!

9

Ajouter un message dans le livre d’or