Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Jardin du Jauny

Voir les photos (35)
/
 

Disponibilité de 'Le Jardin du Jauny'

P.M.M. Lodeizen a mis à jour son calendrier le 17 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Jardin du Jauny évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en septembre 2021

Een mooie locatie en een fijn huis om tot rust te komen. Het landschap is zeer divers, akkers, bosjes, enkele wat grotere bossen, weiland en leent zich prima voor uitgebreide wandelingen of fietsen (houdt wel rekening met af en toe een steile heuvel).
De ruime gite is voorzien van allerlei handige spullen en apparatuur. Enkele kleine opmerkingen werden door de eigenares serieus genomen en verholpen. Er ligt een ruime eigen tuin bij de gite.
De steden Montlucon, Chateaurouge en Bourges liggen allen binnen een straal van 70 kilometer en zijn zeker bezienswaardig. Daarbij kan ik het niet na laten om de kathedraal in Bourges, de kloostertuin van Notre Dame in Orsan en het Mupop-museum in Montlucon van harte aan te bevelen.
Op de foto een typisch beeld van het coulisselandschap.

9
Séjour en avril 2021
Ellen Rouppe

Een perfect huisje met veel smaak ingericht, we voelden ons meteen thuis. We hebben er ook goed kunnen werken dankzij de wi-fi en genoeg werktafels. Op de wandelingen ontmoeten we overal vriendelijke koeien en schattige kalfjes. In Corona tijd konden we nergens heen maar de kerk in St Desirée is mooi en het kapeltje St Agathe een verassing. We komen graag terug.

10
Séjour en septembre 2020

Wat 'n heerlijke lokatie. Een prachtig huis en een super grote tuin. In ons idee heerlijk Frans. Veel hoekjes, zitjes en verrassende plekjes. En plek waar veel warmte in zit. Geweldig rustige omgeving in de niet toeristische Berry. Een plek voor ons om terug te komen!!!

10
Commentaires de P.M.M. Lodeizen

Dank jullie wel, fijn dat jullie er waren en wie weet 'a la prochaine '! Patricia en Guus

Ajouter un message dans le livre d’or