Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Pavillon de Chasse, Oostvleugel

Voir les photos (53)
/
 

Disponibilité de 'Pavillon de Chasse, Oostvleugel'

Johannes C. Landman a mis à jour son calendrier le 21 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Pavillon de Chasse, Oostvleugel évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,8
Séjour en janvier 2022

Hele fijne tijd hier. Wij hebben er ontzettend van genoten. Charlie heeft flink van de omgeving en de vrijheid genoten.
De bezienswaardigheden die onze gastheer had aanbevolen hebben wij met uitzondering van Nancy allemaal bezocht en goed van kunnen genieten tussen alle regenbuien door. Wij hebben bezocht: Reims, Epernay, Bar-Le-Duc, Valmy, Chalons-en-Champagne, Beaulieu, Metz, L'Épine, Verdun. Daarnaast ook nog goed genoten van de heerlijke franse keuken in Metz (Au Cul d’Poule), Chalons (L’Angleterre), Ste Menehould (La Passerelle), Verdun (Bon Sejour), mede dankzij de goede tips van Francesca. Godzijdank heeft Charlie de val van Valmy overleeft dankzij de goede zorgen van de veterinaire.
Wij komen graag in een ander seizoen terug om de omgeving met beter weer en warmere temperaturen te ervaren..

10
Séjour en octobre 2021

Dit was de eesrte keer voor ons in dit gebied. Fascinerend vooral vanwege de historie die hier bijna voelbaar aanwezig is, maar ook vanwege de pittoreque kerkjes in de omliggende dorpen.
We hebben o.a Butte de Vauquois bezocht, in de stromende regen, geheel passend bij het verdriet dat oorlog teweeg brengt. Maar ook de geitenboerderij aan de overkant vonden we interessant, vooral ook voor de kinderen !
De accomodatie is perfect ! We hebben genoten van de open haard.
Kortom een heerlijk verblijf, een goede ontvangst en een interessant gebied. Een aanrader ! Hartelijk dank aan de familie Landman

10
Séjour en août 2021
Eric, Danielle & Benjamin

Vandaag zit onze vakantie er alweer op en verheugen we ons alweer op ons 7e bezoek in 2022. Bedankt voor de goede zorgen, Francesca ! Et pour les bonbons tendres MERCI Francis ! Wij hebben een heerlijke week gehad met het zwembad en Benjamin heeft voor een jaar plezier gehad in Château Braux Saint-Cohiere. Ook bedankt voor alle goede zorgen en de tips, beste Johannes,.Elk jaar leren we weer iets bij en weten we steeds beter de weg.. Tot volgend jaar !

10
Séjour en juillet 2021

Ondanks het slechte weer hebben we enorm genoten van ons verblijf. Een aangenaam huisje met alle nodige voorzieningen en een super ontvangst. Bedankt voor alle tips en infoboekjes. Bedankt voor de rondleiding rond het huis, het glaasje champagne en het fijne gezelschap. Misschien tot nog eens.

10
Séjour en octobre 2020

Wat een fantastisch mooi terrein om hier samen met de kinderen te mogen verblijven. Het huis hangt vol met prachtige geschiedenis. Wij hebben deze stukken keer op keer bekeken. Het maakte het huis zelfs een beetje spanned. Het masker boven het bed hebben we daarom ook maar even verstopt.
De bossen zijn prachtig deze tijd van het jaar. Wat een kleurenpracht. We hebben genoten van de mooie lange wandelingen.
Het zwembad was een uitdaging, maar er is in geplonst !
Dondrdagavond was alsof we in een sprookje liepen, prachtig hoe mooi, château by night ! De bladzijde is te kort, maar onze Dank groot !

10

Ajouter un message dans le livre d’or