Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Pavillon de Chasse, Westvleugel

Voir les photos (61)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 3
9,8
Classement
 

Disponibilité de 'Pavillon de Chasse, Westvleugel'

Johannes C. Landman a mis à jour son calendrier le 02 août 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Pavillon de Chasse, Westvleugel évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,8
Séjour en juillet 2022

Het jachthuis was een heerlijk vakantiehuis en de inrichting een waar genoegen. Het terras bevat een mooi uitzicht op het park en de paardenstallen. Alles uitermate verzorgd.
Reims is natuurlijk een historisch gezien zeer interessante en mooie stad. Evenals Beaulieu, het dorp. En we genoten van de verhalen over de omgeving van de heer Landman. Daar kan geen Michelin gids tegen op.

10
Séjour en juin 2022

Wat een fijne omgeving met heuvels, bossen en velden. Veel vogels. Beaulieu is een aanrader voor bloemenliefhebbers. Dank voor deze plek.

9
Séjour en juin 2022

Na een heerlijke week gaan wij weer naar huis. Wat hebben wij genoten van de prachtige omgeving met al zijn velden en akkers, bossen en prachtige dorpjes. De rust en de fijne atmospheer die wij hier vonden na een paar onrustige jaren deed ons heel goed. Ook het weer zat ons mee en maakte samen met deze prachtige locatie het “vakantie plaatje” compleet. Dank je wel dat dit alles mogelijk was op deze locatie in de Argonne. Misschien tot ziens !

10
Séjour en mai 2022

Wij hebben genoten van het mooie huis en de prachtige natuur die deze streek bezit. Het bloeiende gras, de wuivende graanvelden, de weilanden met boterbloemen en tevreden koeien. De mooie bloemen onderweg, bloeiende klaver, klaproos, fluitekruit en margriet, vergeet me niet en madelief. De bomen in het bos veel en groot en de zingende vogels niet vergeten, en zagen ook nog een vos.
Een fijne herinnering aan deze mooie plek. Wie weet? Tot ziens.

9
Séjour en avril 2022

Wat een fijne plek ! Veel gedaan in de omgeving. Epernay vonden wij een ontzettend leuke stad en isabel vond het paardrijden hier in het dorp geweldig. Wij hebben het gevoel dat een week te kort is voor deze bijzondere omgeving dus komen we graag nog eens terug in dit mooie huis,

10

Ajouter un message dans le livre d’or