Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison Simonet

Voir les photos (22)
/
 

Disponibilité de 'Maison Simonet'

Liza Neve a mis à jour son calendrier le 20 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Maison Simonet évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,8
Séjour en août 2022

Gezellig huisje met mooi uitzicht. Lekker rustig gelegen. Mooie historische uitstapjes in de buurt met betrekking tot de eerste wereldoorlog.

10
Séjour en septembre 2021

Wat een heerlijk huis! Echt overal is aan gedacht. De directe omgeving vonden wij iets minder, om gelijk vanuit huis lekker het bos in wandelen of fietsen was niet mogelijk.
Ben je geïnteresseerd in de 1e wereld oorlog dan zit je hier helemaal goed, een zeer boeiende omgeving. Wij raakte zelfs nog verzeild op een schietbaan, die op dat moment gebruikt werd door het Franse leger.....oeps!
Liza en Richard dank je wel dat wij in jullie mooie huis een tijdje mochten door brengen.
Hartelijke groetjes,
Jan en Marion Doets

10
Séjour en janvier 2020

Comfortabel en sfeervol huis, rustig gelegen aan doodlopend weggetje. Huis is van alle gemakken voorzien voor een ontspannen verblijf.

10
Séjour en décembre 2019

Voor de tweede keer hier verbleven. Top huisje met gezellige sfeer bij het haardvuur. Alles aanwezig en schoon, snelle communicatie met de gastvrouw.

10
Séjour en août 2019

We hebben een heel prettig verblijf gehad, de omgeving was rustig en de tuin lekker besloten. Liza was goed te bereiken en de bedden sliepen heerlijk.

9

Ajouter un message dans le livre d’or