Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Gare de Monthureux

Voir les photos (29)
/
 

Disponibilité de 'La Gare de Monthureux'

Rachel Ploem a mis à jour son calendrier le 21 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Gare de Monthureux évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juin 2022

Wat een bijzonder vakantiehuis, een voormalig treinstation, in een rustig gebied waar het heerlijk wandelen is. Heel veel ruimte in en om het huis, heel compleet uitgerust, beste koffie ever in een vakantiehuis, goed bed en zelfs voor onze hond stond er iets lekkers klaar als welkom. Echt een aanrader en we komen nog graag een keertje terug.

9
Séjour en août 2021

Het oude station van Monthureux,
Wat een geweldige 'huis'! Bij binnenkomst stap je een andere wereld in, eigen sfeer, veel licht en lekker ruim. Wij hadden veel geluk met het weer, waardoor we bijna elke ochtend op het perron hebben kunnen ontbijten. Er zijn allerlei leuke details uit de tijd dat het station treinen ontving en dat maakt het speciaal. De kinderen vermaakten zich in de open wachtruimte met pijtjes gooien. De wandeling met de hond begint bij de voordeur, richting de bakker in Monthureux of langs de verkeersluwe weg de velden in. 's Avonds badminton spelen tussen de perrons in het gras en dan 's nachts op staan om de Melkweg te bekijken.

9
Séjour en janvier 2011

Het station van Monthureux was prachtig in de winter. Er lag een dikke laag sneeuw over de Vogezen en dat zorgde voor een geweldige kerstsfeer. Het huis is heel ruim en heeft een fantastische (historische) sfeer; je zit niet tussen de afgedankte spullen van een Franse huisjesmelker maar in een modern ingericht vakantiehuis voorzien van alle gemakken. Onze hoogtepunten: uitgebreide apparatuur voor film en muziek (wel je iPod meenemen!), een goed uitgeruste keuken (fijn borrelen aan de middentafel), de open haard en de overdaad aan smaakvolle kubieke meters. Uitkijkend over de besneeuwde vallei fantaseerden we over hoe het zou zijn om in de tuin te bbq-en, trokken vervolgens onze laarzen en handschoenen aan en glibberden naar het dorp voor brood en boodschappen. Kortom, La Gare de Monthureux is een prachtige plek om vakantie te vieren.

9
Séjour en mars 2009

Als eerste, samen met mijn moeder, het station mogen huren. Ik kende het nog van de vorige eigenaren en heb er toen ook al menig jaar gebruik van mogen maken.
Het is nu aangepast met het comfort van deze tijd. Modern maar toch zijn de authentieke kenmerken van het station behouden. Dat is wel zo een speciale uitstraling. Mijn complimenten.
En de bedden slapen heerlijk (niet onbelangrijk!)
Op het station ligt ook een boek met bezienswaardigheden van de omgeving.
En ...er is echt meer dan genoeg te zien. Maar heerlijk genieten van de rust op het station is ook een aanrader. Grote tuin met daarachter een bos en aan de voorkant kijk je uit over de vallei.
De Franse bevolking van Monthureux is zeer vriendelijk.
Ik vind het écht een aanrader om hier je vakantie door te brengen.
's Avonds met een wijntje en boek bij de openhaard is ook een ultiem gevoel.
Paul en Christine, ik wens jullie heel veel succes maar ook plezier van jullie station. Het voelt goed om toe zien dat jullie zo ontzettend veel van deze plek houden. Ik herken het.
Wij kunnen echt geen minpunt bedenken dus van ons krijgen jullie een
DIKKE 10!
Heel veel groeten, ook van mijn moeder!
Saskia en Corry de Wit.

10

Ajouter un message dans le livre d’or