Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Moulin de Chigny

Voir les photos (18)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
 

Disponibilité de 'Le Moulin de Chigny'

Martine a mis à jour son calendrier le 24 oct. 2021

Livre d'or

Séjour en juillet 2016

Met 3 volwassenen, 2 kinderen en een hond twee weken in dit huisje geweest.
Nette indeling, overal plavuizen of laminaat. Helaas veel dingen stuk, zoals de buitenverlichting, de sofa's en een paar tuinstoelen. Wel een heerlijke parasol en mooie bbq.
Niet geschikt voor kleine kinderen en kleine huisdieren omdat aan het huis vast een watergemaal zit en de tuin niet 100% omheind is. De tuin was goed verwilderd en het gras stond kniehoog. Wel leuk dat de geitjes over het hek konden komen en bij onze tuindeuren stonden te grazen. Neem aan dat dit niet echt de bedoeling was :)
Aankomst was een verrassing omdat de eigenaresse niet aanwezig was, gelukkig ontdekten we een papier op de deur met het telefoonnummer van de huisbewaarster. zij was, na een belletje, zeer snel ter plekke.
Huisje was ondanks de warmte redelijk koel, vooral in de grote slaapkamer met het balkonnetje. 2 badkamers met allebei een douche, 2 aparte wc's waren ook zeer netjes.
Volgens de site aan zwemwater.......er is wel een sloot naast het huisje en een gemaal met watervalletje, maar daar kun je niet in zwemmen.
De buren zijn ongeveer 10 minuten lopen van het huisje verwijderd.

7
Séjour en juin 2016

Groot en ruim huis met nieuwe kozijnen dus geen geluid van de watermolen en vallend water. De keuken is oud en een krakkemikkig maar van alles voorzien van wat je maar nodig hebt. De bovenverdieping kraakt verschikkelijk en loopt scheef, de douches zijn krap maar daarentegen de bedden zijn erg goed.
Er wordt gezegd dat de tuin volledig omheind is wat wel zo is, maar aan de voorkant met een laag muurtje waar een grote hond zich niks van aantrekt en een hek bij het water waar een kleine hond tussendoor zou kunnen.

6

Ajouter un message dans le livre d’or