Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La thierachienne - Romery

Voir les photos (13)
/
 

Disponibilité de 'La thierachienne - Romery'

Martine a mis à jour son calendrier le 13 août 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La thierachienne - Romery évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,5
Séjour en juillet 2022

Voor de tweede keer naar Romery want het was de vorige keer prima bevallen. Ook nu weer fijne vakantie gehad met de honden mee die eigenlijk alleen maar buiten zijn geweest en het ook prima naar de zin hadden. Het huis staat na een oprij pad mooi vrij met een prachtconcert van alle vogeltjes die daar zijn. Verder lekker rustig middenin het groen met voldoende zit gelegenheid. Prima huis waar alles aanwezig is. Echt een mooi plekje wat ons niet verveeld. Elke ochtend naar de watermolen gewandeld met de honden wat een paradijs is om te zien. De schapen lopen gezellig met je mee die daar grazen alsof je de herder bent, erg leuk. Fijn dichtbij (net over de grens van Belgie) dus goed te doen ook al wonen wij in N.Groningen. Echt een aanrader voor mensen die van rust, privecy en natuur houden.

10
Commentaires de Martine

Merci beaucoup. je suis très contente que vous ayez passé de bonnes vacances chez nous. ce fut un plaisir de vous revoir.

Séjour en juillet 2021

Voor wie een huisje zoekt met privacy en geen uitzicht is het prima. Uitstekend was de douche. Slecht waren sommige pannen die ooit gebruikt zijn voor gas koken maar ongeschikt zijn voor de eletrische kookplaat. Ze zijn bol van onderen en glijden echt gevaarlijk op de kookplaat! Stoelen een beetje shabby en 1 kapotte bekleding. Op een dag liet de deurgreep los zodat mijn vrouw door het raam moest klimmen om de voordeur te openen. Voorts stonk het huis bij aankomst door intensief gebruik van de open haard en was het naar onze smaak te vochtig en klam. Wat ook echt een tegen viel was het constante geluid van verkeer. In de omgeving hebben we wel leuke ritjes kunnen maken. De gastvrouw is overigens prima!

6
Commentaires de Martine

En réponse à vos remarques, les casseroles et autres poeles sont prévus pour tous les feux (gaz, vitro ceramique et induction) donc je suis surprise qu'elles glissent sur la plaque vitro céramique. mais de nouvelles casseroles et divers ont été mises dans le gite. concernant la cheminée et l'odeur qu'elle dégage, toutes les personnes qui ont une cheminée à l'âtre c'est à dire ouverte sans insert, savent que lorsque la météo est humide, l'odeur de la cheminée est plus forte. Malheureusement pour vous ,il avait plu toute la semaine précédente avec des inondations un peu partout dans la région. donc trop d'humidité. quand au bruit constant de la circulation, ce n'est pas devant la maison directement mais en bas de la route et malheureusement, des tracteurs sont passés très souvent cette semaine du fait des déviations dues aux inondations précédemment. ce n'est vraiement pas de chance pour vous

Séjour en juillet 2021

Wij waren 2 weken in de leuke gite in Romery, met Isabelle als hartelijke en behulpzame gastvrouw. Het huisje heeft een mooie douche, een goed bed en een bankje in de woonkamer met een leeslamp wat wij wel belangrijk vonden. Van de stoeltjes is de bekleding kapot wat een beetje smoezelig staat. In de keuken is een makkelijk te bedienen inductiekookplaat en een fijne oven. Inderdaad zijn de pannen wel aan vervanging toe.(eerdere review)
De tuin is heerlijk beschut en privé en de omgeving is echt mooi. Pluspunt is de axe vert om te fietsen bij mooi weer.

Jan en Joke Burggraaf-Louter

8
Commentaires de Martine

Merci de vos commentaires je les ai pris en compte et de nouvelles casseroles merci

Séjour en août 2020
Stefan & Annelies & kids

We hebben twee heerlijke weken vakantie gehad in het landelijke ROMERY samen met onze drie kinderen. Een huisje wat heerlijk vrij staat en waar onze kinderen lekker konden spelen in de tuin.

Isabelle ontving ons harteliik en stond deze twee weken voor ons klaar als er iets was. Zo hadden we met twee dagen een nieuwe vaatwasser toen deze stuk ging.
De spullen in het huisje zijn aanwezig maar wel wat gedateerd, zo was de vaatwasser al 22 jaar oud en de wasmachine doet ook erg lang over zijn programma’s. Een deel van het keukengerei en de pannen zijn ook aan vervanging toe.

Genoten van de omgeving en het ontzettend mooie warme weer! Chateau de Guise is zeker een bezoek waard en ook kanoën in de Oise vonden de kinderen fantastisch. Ook een plekje ontdekt bij Erloy aan de Oise waar we heerlijk aan het water konden zitten met de warmte en de kids in het water konden spelen.
Het enige nadeel is dat we daardoor opeens overal rode bulten op ons lichaam opliepen, vooral in de liezen, oksels e.d. Dit blijkt de Oogstmijt te zijn waarvan de larven uitkomen in augustus en in het gras zitten en zich in je vastbijten. Dit levert erge jeuk op! Ook in de tuin dus opgelet dat je daar niet in het gras gaat zitten want ze zitten overal.

Een plek waar je tot rust kunt komen in een mooi landelijk stuk van Frankrijk waar je echt onder de Fransen bent!

8
Séjour en août 2020

Rust, dat was het geen wat mijn vriend en ik zochten en wat we hebben gekregen.

Aangekomen op zaterdagmiddag zouden we ontvangen worden door Isabelle maar door miscommunicatie werd dit een dag later. In goed vertrouwen was de deur open en konden we gebruik maken van alle facetten van dit kneuterige huisje. Ruim genoeg voor 2 mensen alleen was onze lengte (182 en 185) soms wel een probleem. De doorgang naar de keuken was opletten en de lengte van het bed was voor het mooie te kort, onze voeten staken uit.
Het huisje was verder prima verzorgt hoewel ik niet zou aanraden om te koken, de pannen zijn daar niet zo heel geschikt voor.
De tuin was één weelde, de 2 terrassen waren fantastisch, één vol in de zon en de andere onder de fruitbomen voor als het warm werd. Onze honden hebben ontzettend genoten van de vrijheid die ze hadden. Hou er wel rekening mee dat de tuin niet is afgezet en dat ze via één van de 2 oprijlanen makkelijk de doorgaande weg op kunnen lopen.
Qua omgeving is er niet veel te doen, je bent wel behoorlijk afhankelijk van een auto. Nu hadden we natuurlijk te maken met Corona dus qua bezigheden (+- 10 km) was zo goed als alles gesloten, uitzonderingen daargelaten. Toch is de autorit van 3 kwartier naar Saint Quentin een aanrader, een stad die bruist, veel restaurantjes, cultuur en bezienswaardigheden! En dan weer terugkomen naar de rust van het knusse huisje. Beter kan eigenlijk niet.

Al met al een heerlijke week achter de rug en de rust wordt nu alweer gemist

8

Ajouter un message dans le livre d’or