Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

L'Hermitière

Voir les photos (44)
/
 

Disponibilité de 'L'Hermitière'

Annelies en Henk Hengst a mis à jour son calendrier le 01 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de L'Hermitière évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2020
Wai

Geweldig huis, van alle gemak voorzien. Super sfeervol, geweldige locatie. Je hoort alleen koeien grazen. Heb veel vakantiehuizen in Frankrijk gezien, en deze behoort wat betreft ambiance en ligging tot de top. Absoluut een aanrader. Annelies, de eigenaresse, is heel behulpzaam en gastvrij.

10
Séjour en novembre 2019

Heerlijke plek. Thuiskomen! Alles is er. Het maakt niet uit wat je zoekt, het is er. Alles is gemakkelijk te bedienen, prima warm te stoken en hartstikke gezellig met beide haarden. Top geslapen, wij wilden niet meer naar huis! Genoeg te doen en te zien in de omgeving. O.a. De landingsstranden, diverse musea, marktjes, etc. Aanrader!!

10
Séjour en juillet 2019

Heerlijk huis en duidelijk met zorg ingericht! Eveneens een heerlijke tuin met goede en comfortabele tuinmeubels.En hele gastvrije en vriendelijke eigenaren! Prachtige omgeving. We hebben genoten!

10
Séjour en août 2015

Mooi huis en zeer geschikt als uitvalsbasis om Normandie te verkennen. In onze week zat het weer helaas niet mee, maar er was genoeg te doen in de omgeving. Het huis is van alle gemakken voorzien.

8

Ajouter un message dans le livre d’or