Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La bréche des chars

Voir les photos (18)
/
 

Disponibilité de 'La bréche des chars'

Attention! Tourainne Ludovic a mis à jour son calendrier le 03 juin 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La bréche des chars évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,4
Séjour en août 2022
Jolanda

Geweldig huis! Ruim, schoon, compleet. Alles werkt goed. Bedden zijn goed en netjes. De tuin is ruim en omheind; heerlijk voor onze hond! Ruime plek binnen de poort voor de auto. Via een klein poortje loop je zo de duinen in en sta je op het prachtige zandstrand, waar het zelfs in het hoogseizoen met prachtig weer, heel rustig is. Een paar stappen verder en je staat bij het Utah Beach Memorial Center. Zeer de moeite van een bezoek waard. Ontvangst door de eigenaar met een fles appelsap en een fles cider uit de streek. Heel attent! Kortom: tophuis!

9
Séjour en janvier 2022

Het huis is van buiten toe aan een opknapbeurt. De bovenverdieping is oud, de benedenverdieping is prima en schoon. De stoelen, bank en bed beneden zijn niet echt comfortabel. Boven op de 2 persoons kamers zijn er geen gordijnen.
Daarentegen een 8 omdat de omgeving en ligging echt prachtig is. Dat maakt veel goed. Je loopt vanuit de de tuin door de duinen zo het strand op waar je een schitterend uitzicht staat te wachten. Da's echt genieten. En heel veel geschiedenis in de omgeving die je zeker moet zien. Erg indrukwekkend.

8
Séjour en août 2020

Inrichting van het huisje is gedateerd en vertoont hier en daar wat mankementen, maar de ligging maakt alles goed. Door de duinen gelijk het strand op, naast het museum op Utah Beach en vele bezichtigingen in de nabije omgeving.

8
Séjour en juillet 2020

Wat een heerlijk huis en een mooie plek. Geweldig om binnen 2 minuten op het rustige en brede zandstrand te zijn. Het huis was prima, wifi zou fijn zijn, maar verder compleet en prettig.

9
Séjour en février 2020

De locatie van dit huisje is fenomenaal! Prachtig gelegen met de zee als achtertuin. Het huis zelf is groot en heeft genoeg slaapgelegenheid. Wij waren met 8 personen en dat was goed te doen. Geen Wi-Fi. Wij waren er in voorjaarsvakantie dus nog koud weer. Er is een kachel met genoeg hout dus koud hoef je het niet te hebben. Het is en blijft frans dus de bedden zijn niet allen even behaaglijk en het huis was niet geheel schoon. Ondanks dit een fijne week gehad in dit huis. Eigenaars zijn fijne mensen die snel en concreet mailde.

8

Ajouter un message dans le livre d’or