Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Neuf-Moulin

Voir les photos (27)
/
 

Disponibilité de 'Le Neuf-Moulin'

Brigitte LAMBERT a mis à jour son calendrier le 02 oct. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Neuf-Moulin évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Séjour en octobre 2021

Het is een prachtig huis op een mooie plek. Gastvrouwen waren erg vriendelijk.
Wel zagen wij een aantal dingen die we erg jammer vonden omdat ze afbreuk doen aan het prachtig gerenoveerde pand:
× Overal spinnenwebben (zelfs bij de bedlampjes),
× Ramen konden niet op een kier 's nachts ivm de muggen - geen horren aanwezig (daardoor erg benauwd),
× Een deel van de ramen kon ook niet op een kier alleen maar helemaal open (op de begane grond, voelde niet veilig), × Vaatwasser zat helemaal los en de deur werkte niet goed (hierdoor wilde de onderste la er zo uitrollen als je hem wilde uitpakken),
× verlichting in de keuken erg veel en fel (hadden het gevoel in de schijnwerpers te zitten en verlichting was niet dimbaar),
× kranen zaten vol kalk en hierdoor sproeiden ze alle kanten op en werd je kleding nat.

We hebben deze verbeterpunten ook in het gastenboek geschreven (in ons beste frans) in de hoop dat ze er iets mee gaan doen.

7
Commentaires de Brigitte LAMBERT

Hartelijk dank voor uw recensie en voor de bekroning met 7/10 wat goed past bij uw enthousiasme dat wij opmerkten tijdens uw verblijf in ons huisje. Inderdaad, we hadden al kennis genomen van uw opmerkingen waarvan u de vriendelijkheid had om deze in het Frans te schrijven in ons gastenboek van de accommodatie. Wij hadden graag gehad dat u ons uw opmerkingen had laten weten toen we u hebben bezocht tijdens uw verblijf. Daardoor zouden we snel bepaalde problemen hebben kunnen verhelpen, zoals de kalk bij de kranen. Na uw vertrek hebben we het nodige gedaan. Wat betreft spinnenwebben, we betreuren het dat dit nadelig was tijdens uw verblijf. We hebben de lampen voor uw aankomst schoongemaakt en spinnenwebben weggehaald, maar de herfstperiode is een periode dat insecten en spinnen huizen binnenkomen. Het is niet mogelijk om tussen twee verhuurperiodes telkens insecticide te spuiten. Ook vliegende insecten komen ook systematisch in de huizen als de ramen 's avonds open gaan en ze worden aangetrokken door de verlichting. Ons huis is ontworpen met velux ramen boven en het is niet gemakkelijk op maat gemaakte horren te plaatsen. In onze regio hebben we geen muggen (wel op muggen lijkende insecten die niet bijten) dus de woningen zijn niet voorzien van horren. We zijn verrast door uw zorgen over het openen van de ramen op de begane grond. Inderdaad, we hebben in de hoofdkamer 2 grote openslaande deuren die in de scheidingswand schuiven (ze passen volledig in de muur). De 3e staat inderdaad vast, we hadden ook een muur kunnen plaatsen op die plaats, maar we hebben gekozen voor meer licht. Als het licht van de keuken voor u te fel was is het jammer dat u dit niet heeft gemeld. We hadden u dan graag geadviseerd om een of meerdere extra staande lampen aanwezig in het huisje te plaatsen, ter vervanging van de spots. We hebben de keuze gemaakt om in de keuken veel licht te installeren naar aanleiding van het verzoek van verschillende huurders die klaagden dat er niet genoeg licht was om te koken. Onze vaatwasser heeft inderdaad een probleem met de deurscharnieren, waarvoor excuses. We hebben dit gemeld aan een reparateur en deze zal zo snel mogelijk ingrijpen.

Séjour en juin 2019

We hebben met 6 personen een uitstekende fietsvakantie gehad. De contacten met beheerster waren prima en het weer ook. Alleen maar goede ervaringen!

9
Commentaires de Brigitte LAMBERT

Dankjewell !

Séjour en septembre 2017
Jolanda de Graaf

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Gîte Le Neuf Moulin. Het huis is van alle gemakken voorzien en daardoor ontbreekt het je aan niets tijdens je verblijf. De slaapkamer op de begane grond heeft een voor mindervaliden aangepast badkamer. Een grote tuin met uitzicht op de boerderij van de eigenaren en een weide met daarin enkele paarden. De eigenaresse verwelkomde ons hartelijk en vertelde ons veel over de regio en gaf tips over de uitstapjes die we konden maken die ook met een rolstoel toegankelijk zijn. Het huis is landelijk gelegen maar toch is het slechts tien minuten rijden naar het dichtstbijzijnde stadje waar o.a. een bakker, slager en supermarkt te vinden zijn. Wij kunnen dit huis zeker aanbevelen!

10
Commentaires de Brigitte LAMBERT

Thank you for this lovely review. We hope to see you again in one of our houses. Take care. Brigitte, Antoine & Justine

Ajouter un message dans le livre d’or