Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

L’amour

Voir les photos (13)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
8,0
Classement
 

Disponibilité de 'L’amour'

Stan Van Opstal a mis à jour son calendrier le 11 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de L’amour évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,0
Séjour en juillet 2021
Margot

Een klein weekje vertoefd in gite l'amour. Wat een stilte en rust. Heerlijk kunnen bijkomen. Gite is petit maar voorzien van alles wat je nodig hebt. Handig om te weten is dat je de bbq niet van thuis hoeft mee te nemen. Er staan meerdere exemplaren en met een beetje mazzel ook nog zakken briketten. Heerlijk dat het zwembad tegenover het huisje lag. Wandelingen gemaakt, gefietst en veel bezoekjes aan de dorpjes rondom Charlannes.
Ook bij wat frisser of vochtig kun je nog prima, gezellig onder het zonnescherm buiten zitten. Je hebt veel privacy en meer dan voldoende zitjes rond het huisje.
(Er is geen tv)

8
Séjour en août 2020

We hebben een heerlijke tijd gehad in l’etable. Mooie gite met prima faciliteiten. Heerlijke plek om tot rust te komen, met veel ruimte om de gite.

8
Séjour en septembre 2018
Fons Hofhuis

We hebben genoten op deze heerlijke afgelegen plek van Stan en Manja. Op een eigen domein met een paar huisjes in ‘the middle of nowhere’ is het heerlijk rustig vertoeven. Het huisje was charmant, netjes, schoon, comfortabel en bovendien lekker koel door de ouderwetse dikke muren. Een aanbeveling waard!

8
Séjour en septembre 2017

Four a Pain is een knusse gite die van alle gemakken is voorzien, een heerlijke plek om tot rust te komen.
In de grote tuin groeien van allerlei fruitbomen, we hebben van de pruimen jam gemaakt.
De eigenaren, Manja en Stan, zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
In de omgeving is van alles te doen: wandelen, stadjes bezichtigen, (brocante) markten of gewoon even helemaal niets.....
Echt een aanrader, wij gaan zeker nog een keer terug.
Frank en Manja

9
Séjour en septembre 2010

Klein, heel schattig huisje in een gehucht van een paar huizen waar vooral stilte de boventoon voert. Geen opsmuk, sober, maar alles wat nodig is zit erin. Een plek om tot rust te komen, rondom het huisje veel ruimte om ongestoord buiten te zitten. In het huisje blijft het wel opletten met zowel de trap en bij naar buiten gaan met de hoogte van plafond en deurpost.
Als je het geluk hebt kun je vanaf het zwembad genieten van prachtige luchten bij ondergaande zon. De houtkachel en het gratis hout zijn geweldig op frisse avonden
Marja en Stan ontzettend hartelijk en behulpzaam, hond(je) Moos heel aangenaam gezelschap. De huurders van de andere huisjes zie je niet, iedereen heeft veel privacy.
Als je basic ergens alleen wilt zijn of, zoals de naam van het huisje het al zegt, je in de romantisch fase van je relatie zit of als je het huisje huurt voor de kinderen (en zelf een groter huisje) is het een heel goede plek om te vertoeven.

8

Ajouter un message dans le livre d’or