Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Ancienne Ecole

Voir les photos (49)
/
 

Disponibilité de 'Ancienne Ecole'

Aernoud Florijn a mis à jour son calendrier le 04 oct. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Ancienne Ecole évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2023

Een heel fijn en ruim huis. Alles is aanwezig voor een perfecte en relaxe vakantie. De tuin, de ruimte en de bioscoop zolder zijn fantastisch. Het contact met de eigenaar is snel en goed. Ideaal voor een vakantie met een groot gezin .

10
Séjour en juillet 2023

Een echte aanrader.

Het huis zelf ziet er exact uit zoals op de foto's. Lekker ruime leefruimte, keuken met meer dan genoeg potten/pannen/servies en andere toebehoren en een zalig overdekt terras. Zodat je zelfs bij minder weer nog tot de late uurtjes buiten kan vertoeven.

De kamers zijn ook niets op aan te merken, en lekker ruim. Wij hebben er 2 gebruikt als kinderkamer met ledikantje, en dat ging perfect! Er is geen airco op het gelijkvloers en de 1ste verdieping, maar hier hebben we geen last van gehad. Dankzij de dikke muren en de luikjes voor de ramen kan je het toch relatief koel houden in de kamers.

Dan blijft er nog de tuin. Prachtig onderhouden en een zaligheid om in te vertoeven. Genoeg natuurlijke schaduwplekjes, maar ook voldoende ruimte voor de zonnekloppers. Het opbouwzwembad kan zelfs verwarmd worden, wat wel een extra troef is als het iets minder warm zou zijn buiten. met 3 kinderen tussen 1 en 3 jaar oud hebben wij ons alvast goed geamuseerd in deze prachtige groene oase.

Ook de host is zeer bereikbaar, bij 'problemen'/vragen hadden wij meteen een antwoord. Zelfs 'things to do' en leuke tips werden een paar dagen voor aankomst doorgestuurd. Dus ook daar geen klagen ;) .

Wij hadden er alvast een super vakantie, en komen zeker nog eens terug!

10
Séjour en septembre 2022

Zeer mooie oude school met alles er op en aan voor een top vakantie 👍👍👍

10
Séjour en juillet 2022
Tineke

Thuiskomen! Voor de 3e keer verbleef ik in deze mooie villa. Nu was ik met mijn lief na 2 weken elders in Frankrijk. En wat is het dan vertrouwd landen in een huis waar het je aan niets ontbreekt.
Genote van het weer (gem 28/30 graden) en de verkoeling van het zwembad. Beide routes vanuit het dorp gedaan Aanrader!! Stond ineens oog in oog met een limousin koe. Op de laatste dag zag ik aan de achterkant van het bord nog veel meer wandelingen in de buurt. Zit niks anders op. We komen terug!
Tineke

10
Séjour en janvier 2021

Nous svons passés tous une super semaine à l’Ancienne École, la maison est spacieuse et très agréable à occuper ! Merci Aernoud pour l’excellent contact que vous êtes, cela a permis de nous offrir une semaine tranquille et reposante en campagne.

10
Commentaires de Aernoud Florijn

Chère Jehanne, Ce fut un plaisir d'avoir votre groupe parmi nos invités. Nous sommes heureux que vous ayez passé un fantastique réveillon du nouvel an à l'Ancienne Ecole. Nous espérons vous revoir un jour. Bonne année! Aernoud Florijn

Ajouter un message dans le livre d’or