Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Domaine Le Rianon

Voir les photos (26)
/
 

Disponibilité de 'Domaine Le Rianon'

Erica Poolman a mis à jour son calendrier le 02 oct. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Domaine Le Rianon évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en août 2022

We hebben een super verblijf gehad in le Rianon. De gite is van alles voorzien. Keuken is goed uitgerust, fijn bed en mooie veranda aan de voorkant van het huisje. Het uitzicht is schitterend en erg rustgevend. Wij hebben daar dan ook vrij weinig ondernomen, niettemin zijn er voldoende dingen te doen in de omgeving. De eigenaren zijn erg aardig en komen dagelijks een praatje maken. Het is ook zeker een aanrader om een keertje mee te eten met het gezin. In een woord dus een top verblijf!

9
Séjour en juillet 2022

Twee weken bij Rob en Erica gelogeerd in de gite.
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad. Rob en Erica zijn gastvrij. Rob is altijd in voor een praatje. We hebben een mooie wandeling met hem gemaakt, hij vertelt veel over de natuur en dieren.
Erica kan heerlijk koken, maakt verschillende confiture, erg lekker.
Le Rianon is een heerlijke plek waar je tot rust komt. Genieten van de natuur en dieren. Zoals het hoort te zijn.
Geen massa toerisme, een gastheer en vrouw die altijd klaar voor je staan.
Zeker weer voor herhaling vatbaar!

9
Séjour en octobre 2021

We hebben een heerlijk verblijf gehad hier. Het huisje is knus en de omgeving prachtig. Eigenaren zijn gastvrij en behulpzaam (bij onze autopech was geen moeite te veel) en het is heerlijk om voor het huisje te zitten met uitzicht op de paarden en de rondscharrelende kippetjes om je heen. Voor wie rust zoekt en natuur een absolute aanrader. Ook om te fietsen. Voor wie van vertier houdt, is dit misschien te rustig.

9

Ajouter un message dans le livre d’or