Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Chez Mimi

Voir les photos (15)
/
  • 6
  • 1
  • 3
  • 2
  • 2
  • 3
9,4
Classement
 

Disponibilité de 'Chez Mimi'

Emilie a mis à jour son calendrier le 22 jan. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Chez Mimi évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,4
Séjour en septembre 2022

Het huis is erg ruim, alles was aanwezig. Het was ook allemaal erg schoon. Veel privacy door de omheinde tuin. De tuin was groot genoeg om genoeg zon en schaduw te hebben. De hond kon in de omgeving heerlijk rennen. Emilie is zeer behulpzaam en erg aardig. We hebben een fijne vakantie gehad in Chez Mimi

9
Séjour en août 2022

Het is een heerlijk huis met een mooi ruim zwembad. Er is veel ruimte om het huis heen en het is er erg rustig. De gastvrouw woont naast het huis en is aardig en behulpzaam. Er is veel te doen in de omgeving.

Zwembad grenst niet direct aan de tuin (1 min lopen) waardoor in de praktijk kinderen vaak toch minder vaak alleen gingen zwemmen. Zou met jongere kinderen een overweging kunnen zijn.

9
Séjour en juin 2022

Een heel fijn huis met een grote woonkamer. Rustig gelegen in een hele mooie omgeving. Emilie is een hele prettige gastvrouw

9
Séjour en juillet 2021

Wij hebben een heel fijne vakantie achter de rug. Huisje is heel gezellig en super proper. Alles was perfect aanwezig. Ook het zwembad is lekker groot ;-) Geen enkel slecht woord van dit verblijf, zeker een aanrader.

10
Séjour en juillet 2021

WIj verbleven met 2 gezinnen in Chez Mimi (4 kinederen 2 volwassenen) en Chez Misja (2 kinderen 2 volwassenen). Fantastisch verblijf. Je kan ontzettend leuk wandelen, geen noodzaak om in de auto te stappen. Het zwembad is heerlijk. Emily is ongelooflijk aardig en behulpzaam - we kregen zelfs nog groenten en kruiden uit haar groentetuin! En zelfgebakken madeleines! De huizen zelf zijn comfortabel en zeer goed uitgerust. Spelletjes, boeken, een goed uitgeruste keuken (met een startpakketje met een beetje olie, azijn, koffie en thee; peper en zout waren er ook) en ook nog een platenspeler en platen in Chez Misja. Geen afwasmachine, duus een mooi contactmomentje met het gezin tijdens afwassen/ afdrogen :-D Fijne bedden, en weinig lichtvervuiling dus ook nog een mooie kans om rustig wat sterren te kijken 's nachts. fantastische verblijf. Ik wil nu al weer terug.

10

Ajouter un message dans le livre d’or