Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Les Palmiers

Voir les photos (34)
/
 

Disponibilité de 'Les Palmiers'

Thérèse & Hans Jansen a mis à jour son calendrier le 03 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Les Palmiers évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,4
Séjour en juillet 2020

Heerlijke twee weken gehad in Les Palmiers. Kinderen konden spelen in de grote tuin en het zwembad. Dordogne vlakbij en allerlei leuke stadjes in de buurt. Lekker tot rust komen!

9
Séjour en juin 2015

Les Palmiers maakt de omschrijving, zoals die hierboven gegeven wordt, helemaal waar! Zowel binnen, als buiten in de prachtige tuin, waant men zich in een klein paradijs. Het is een oase van rust en privacy.

9
Séjour en juin 2015

Net als in 2014 hebben wij begin juni van dit jaar weer een paar heerlijke weken doorgebracht in Les Palmiers. Als het aan ons ligt maken wij hier een goede gewoonte van. Een fantastisch huis met een zeer fraaie tuin met voldoende privacy. Een prima uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving of om heerlijk tot rust te komen.
Aty en Wim

9
Séjour en avril 2015

..we hebben nog nooit zo'n relaxed vakantiehuis gehad en heerlijk gewandeld, gefietst en in de tuin "gerommeld".

10
Séjour en août 2010

Nous avons passé 2 semaines très agreables dans votre maison. Il faudrait plus de 2 semaines pour découvrir toutes les beautés du Perigord Noir. N & P.

9

Ajouter un message dans le livre d’or