Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

l’Âne d’Ôr - La vieille Grange

Voir les photos (33)
/
 

Disponibilité de 'l’Âne d’Ôr - La vieille Grange'

Bep Groot van Spronsen a mis à jour son calendrier le 16 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de l’Âne d’Ôr - La vieille Grange évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en septembre 2019

Sept. 2019
Beste Ton en Bep,
We hebben genoten van onze 2 weken vakantie in jullie mooie huis "Grange". Het weer was fantastisch en we hebben heel veel van de omgeving gezien, ook door de vele tips van Ton. Op onze laatste dag nog naar de kringloop geweest (tip Ton) en nog leuke dingen gescoord. Een hobby van ons in Nederland en hier ook heel leuk. De 2 weken zijn voorbijgevlogen. Dank voor jullie gastvrijheid, we hebben het hier heel fijn gehad.
Groetjes Bas & Alexandra

10
Séjour en août 2019

Augustus 2019
Ton en Bep,
2 weken hebben we van deze uitvalsbasis gebruik mogen maken.
Wat een prachtige rustgevende omgeving.
Het huisje met tuin / terras en zwembad biedt alle rust, verkoeling en gezelligheid.
Véél gezien en gedaan, maar lang niet alles gezien, want wat zijn er prachtige bezienswaardigheden te bezoeken! (bewaren we voor een volgende keer).

Ton en Bep, bedankt voor jullie gastvrijheid, openheid en de vele tips, to do's en don'ts. We hebben het alle 4 heerlijk gehad!

Lieve groetjes:
Patrick, Evelien
Max & Bo.

10
Séjour en août 2019

Juli/augustus 2019
Beste Bep en Ton,
Wederom hebben we enorm genoten van jullie gastvrijheid en het fantastische huis. T.o.v. vorig jaar hoeven we niets toe te voegen. De omgeving vraagt aan ons om terug te komen. De lijst met bezienswaardigheden is groot namelijk. Kortom, een geslaagde vakantie die weer voorbij vloog.
Groeten,
Martijn, Judith, Job en Sophie

10
Séjour en juillet 2019

05-06-2019
Beste Bep en Ton,
Dank je wel voor de fantastische week in een prachtige streek in Frankrijk. De Dordogne heeft voor elk wat wils, met prachtige natuur en een rijke geschiedenis. We hebben ons geen seconde verveeld, mede dankzij de vele tips die jullie ons hebben gegeven, van wandelroutes tot parkeerplaatsen, van aanraders en afraders, van de beste bakkerijen tot de lekkerste auberges ... Het huisje bood ons alles wat we nodig hadden en we hebben dankbaar van het zwembad gebruik gemaakt in deze hittegolf!
Bedankt voor het bieden van een week rust, we hebben ervan genoten!
Sara en Nick
De Panne, België

10
Séjour en juin 2019

22-6-2019 Grange
Hallo Bep en Ton,
We hebben heel erg genoten van jullie knusse huisje en de prachtige omgeving. Ideaal om tot rust te komen, maar ook de omgeving te verkennen. En die is schitterend. Wat is de Dordogne prachtig en wat is hier veel te zien. En hier kun je 's avonds gezellig buiten zitten zonder dat je spullen weg waaien. Dat is bij ons thuis in de tuin aan de Belgische kust niet vaak het geval. Heel leuk waren ook de dagelijkse gesprekjes met Ton die 's avonds altijd een babbeltje kwam slaan en ons met allerhande tips overlaadde. Bedankt voor alles!
En nu is het aan onze dochter, <3 en schoonzoon om het huisje en de omgeving te verkennen.
Peter & Karine (Kaatje)
De Panne
België

10

Ajouter un message dans le livre d’or