Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

l’Âne d’Ôr - La vieille Maison

Voir les photos (35)
/
 

Disponibilité de 'l’Âne d’Ôr - La vieille Maison'

Bep Groot van Spronsen a mis à jour son calendrier le 06 oct. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de l’Âne d’Ôr - La vieille Maison évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en août 2022

26-8-2022
Ton & Bep,
We hebben genoten van een heel fijn verblijf. Jullie huisje is erg gezellig, net en voorzien van alle comfort. Vooral de goed uitgeruste keuken konden we erg appreciëren.
We hebben ook erg genoten van de gezellige tuin waar onze 3 kindjes uren konden spelen op de schommels, trampolines en natuurlijk in het kindvriendelijke zwembad.
Dankzij jullie tips hebben we bovendien enkele leuke uitstapjes gemaakt in deze prachtige streek.
Bedankt voor alles!
Dieter, Karleen, Pel, Clara & Andreas.

9
Séjour en août 2022

19 augustus 2022
Beste Ton & Bep
Ontzettend bedankt voor het fijne verblijf in jullie leuke huis.
Wij hebben, zowel de eerste week met mijn ouders, als de 2e week met alleen ons gezin, genotenvan het huis, de omgeving en de warmte en gezelligheid die jullie ons hebben geboden.
Ton, jij in het bijzonder ook bedankt voor alle goede tips en gezellige gesprekken die we de afgelopen twee weken hebben gehad. Dankzij jou hebben we onderandere vandaag nog genoten van de tropische planten in La Roque Gageac en het lekkere IJs van 'Lambert in Domme.
Wellicht tot een volgende keer.
Groetjes,
Daan & Linda, Oma & Opa, de kinderen & Sep (Woef! 🐾)

10
Séjour en août 2022

Wat hebben we weer genoten dit jaar. Heerlijk huis en van alle gemakken voorzien. Prachtig omgeving met van alles te doen, ook voor pubers. En niet te vergeten lieve Bep en Ton, altijd vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Een tien met een griffel 😄

Een absolute aanrader om hier te boeken.

10
Séjour en juillet 2022

22 juli 2022Beste Bep en Ton,
Wat hebben wij een heerlijke wek gehad met prachtig weer, in een fijn huis in een geweldige omgeving. Er is hier zoveel te doen en te zien dat een week véél te kort is.
We hebben erg genoten van jullie gastvrijheid, Tons tips over lekker eten, lekker ijs (!), mooie kastelen hebben we opgevolgd zodat we een aantal mooie ervaringen hebben opgedaan.
We komen graag nog eens terug op deze bijzondere plek.
We hebben genoten!
Hartelijke groeten, Harald, Sjoukje, Sietske& Benne van Aken uit Pijnacker.

10
Séjour en juillet 2022

2 juli 2022 Maison
Lieve Ton en Bep,
Wat hebben we genoten van jullie huis L’ Ane d’ Or en jullie warmte. Helaas kwamen wij later. Onze dochter Manon en haar lief Stoffer waren er al. We zouden samen reizen maar helaas kregen wij ruim een week voor vertrek getroffen door Covid. Grrrrr….. dus zijn we netjes thuis gebleven en onze tijd uitgediend. Nadat we geen klachten meer hadden zijn we naar La Douce France gereden. Wat een heerlijke plek hebben jullie. En in een prachtige omgeving. En het is ook zo waardevol om dit met de jongelui te beleven. Zij waren al eerder bij jullie geweest en maakte ons ook enthousiast. Nou er was niets aan gelogen. Een TOP plek met een TOP gastvrouw en -heer.
Grosse bisse, Hans & Marion, Marion en Stoffer.

10

Ajouter un message dans le livre d’or