Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Bourgale

Voir les photos (34)
/
 

Disponibilité de 'Bourgale'

Attention! Han de Jongh a mis à jour son calendrier le 26 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Bourgale évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en août 2022

We verbleven deze zomer in het vakantiehuis van de familie de Jongh in Bourgale (Villefranche du Périgord). Het huis biedt alle comfort en heeft alle basisfaciliteiten. Onze jongens genoten van het zwembad, wij van de rust in de groene omgeving. Het contact met de familie de Jongh verloopt ook vlot en er is ter plaatse veel informatie voorzien omtrent het gebruik van het huis en de activiteiten in de regio. In de omgeving is vanalles te doen voor de kinderen, van een kasteelbezoek tot een bezoek aan grotten of flinke wandelingen in de bosrijke omgeving. Je vindt ook vele leuke, pittoreske dorpjes in de nabijheid. Of het mooie Rocamadour iets verder gelegen. We kijken heel positief terug op onze vakantie en de mooie Dordogne streek.

9
Séjour en août 2019

Deze zomer zijn we te gast geweest in het vakantiehuis van Familie de Jongh in Bourgale. Een heerlijke vakantie in een oase van rust! Het huis is mooi gelegen, ingeklemd tussen een (privé)bos en een zacht glooiende helling. De inrichting is prettig, met moderne faciliteiten. Wat ook fijn aan het huis is, is dat het goed geïsoleerd is en zomers dus koel binnen! Naast het huis ligt een heerlijk zwembad, compleet met parasols en avondverlichting, waar we elke dag in gelegen hebben. De omgeving is erg mooi, ook om te wandelen en natuurlijk vanwege de attracties van de Dordogne regio.

Kortom: een heerlijke plek om op vakantie te zijn.
Koen,Riena & de kinderen.

9

Ajouter un message dans le livre d’or