Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Vallée dorée

Voir les photos (47)
/
 

Disponibilité de 'Vallée dorée'

Dirk Baeten a mis à jour son calendrier le 08 jan. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Vallée dorée évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en septembre 2021
Nadine Buffet

Sporadisch doorloeit een roestige koe de stilte in Vallée Dorée. Trossen blauwe druifjes kijken zoetjes naar de dauwdruppels op het glooiende, uitgestrekte grasland, terwijl ze geduldig hangen te wachten op de zon die hogerop klimt. Haar stralen strelen de poederige stenen van het huis waarin alle klokken stilstaan. Je doorvoelt hier stilte en rust, terwijl je omringd wordt met alle comfort en privacy. En als je toch iets mist, staat de eigenaar prompt voor je klaar om al je wensen in te vullen. Een onvergetelijke topvakantie hebben wij hier gehad! Dankje Dirk, dat we in jouw huis en haar eindeloze omgeving hebben mogen uitrusten.

10
Séjour en juillet 2021

De zwembad en de mega grote tuin is op zich een parel te midden in de streek Limousin. Als je van mooie uitzichten houdt dan ben je op de juiste adres. Vanuit de zwembad heb je een uitzicht tot heel ver in de landschap.
Een panorama om wauw van te zeggen. Parking is nieuw aangelegd en is mooi aangepast aan de cottage huis en omgeving. Het huis is gezellig. De keuken is een plaats waarin ik graag kookte. Living is 's avonds gezellig om te zitten bij haardvuur. De slaapkamers zijn dik in orde. De bedden zijn mooi opgemaakt toen ik eraan kwam.

Kortom een aanrader om te komen als je wilt genieten van de rust en comfort.

10
Séjour en juillet 2021

Wat een rust en stilte midden in het groen met een fenomenaal uitzicht.
Mooie wandelmogelijkheden in de nabije omgeving en kleine stadjes kortbij voor alle noodzakelijke winkels.
Wij hebben genoten van elk moment in en rond het huis, van de natuur en als zeer mooie extra het grote zwembad.
Dirk, bedankt voor deze parel!
Voor herhaling vatbaar.

10
Séjour en mai 2019

Wat een rust en wat een stilte, zalig gewoon.
En dan die tuin, een domein noem ik dit.
Het huis zelf, een mix van oud en nieuw. Een huis waar we ons direct thuis voelden.
Volgend jaar, hoor je ons weer, zeker weten.

9
Séjour en septembre 2018

Een prachtig authentiek Frans huis. Op het moment dat je hier aankomt voel je je gelijk als God in Frankrijk. Ben zelf een vervend wielrenner. Dat kan je hier prachtig zonder dat er allemaal verkeer om je heen raast. Sowieso is dit een omgeving als je rust en vooral stilte zoekt. Hier heb ik weer ervaren wat echte stilte is. Hooguit wat geluiden van geritsel of het geluid van een uil. Na mijn fietstochtjes lekker aan het zwembad luieren op een ligstoel met uitzicht over een prachtige heuvellandschap. Kortom heerlijke vakantie hier gehad. Er zit eigenlijk maar een nadeel aan dit huis/omgeving na de vakantie moet je hier weer weg en dat wil je niet.

10

Ajouter un message dans le livre d’or