Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

La Petite Maison

Voir les photos (41)
/
 

Disponibilité de 'La Petite Maison'

Jolanda en Ruud de Knecht a mis à jour son calendrier le 04 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de La Petite Maison évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,0
Séjour en juillet 2022
Theo en Tessa

Prachtige locatie, rust en ruimte op het Franse platteland. Ruud en Jolanda zijn gastvrij en staan altijd voor je klaar. Voor onze hond Hugo een mooie afgeschermde tuin. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

9
Séjour en août 2017

Fantasrische vakantieplek voor zowel kort als lang(er) verblijf.
Zeer gastvrij. Eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Mogelijkheid om mee te eten (warme maaltijd) en/of ontbijtservice. Tevens mogelijkheid om zelf een maaltijd te bereiden in de gastenkeuken (voorzien van gasstel + oven).
Zowel de kamers, tenten en trekkershutje zijn zeer comfortabel. Grote zonnige tuin (ook voldoende schaduw) met diverse comfortabele zitjes als ook picknicktafels.
Divers speelgoed voor alle leeftijden (Duplo, knutselspullen, spelletjes, fietsje, stepje, vierwielers, tafeltennis, voetbaltafel, basketball, ruimte om te voetballen, enz). Zwembad.
De rust en ruimte zijn de ideale plek om na een (lange) reis op adem te komen. Vanaf Limoges in een klein half uur te bereiken. De "omweg" meer dan waard.
De gite is ook zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien. Grote tuin. Tevens mogelijkheid mee te eten.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

10

Ajouter un message dans le livre d’or