Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Canel - l’Ecurie

Voir les photos (24)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
 

Disponibilité de 'Canel - l’Ecurie'

Elsbeth Hedges a mis à jour son calendrier le 05 mai 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en septembre 2010

Met onze dochter (11 maanden) voor het eerst 3 weken op vakantie: een betere plek hadden we ons niet kunnen bedenken. We hebben 3 weken lang genoten!
Prachtige omgeving met veel mogelijkheden voor uitstapjes. Thezac is klein maar de dorpjes er omheen zijn de moeite waard om te bezoeken. (Een auto is onmisbaar.)
De gite was mooi, groot, praktisch en zeer schoon. Het zwembad was lekker al hebben we er niet heel veel van kunnen genieten omdat het toch een beetje te koud was om te zwemmen. Je kunt rond de gite heerlijk zitten en genieten van de rust en de stilte. Er is veel ruimte en er staan picknicktafels waar je gebruik van kunt maken om aan te ontbijten of te dineren met op de achtergrond het prachtige uitzicht en de ondergaande zon.
De gastvrouw is geweldig, op onze vragen kregen we nuttig antwoord, ze dacht met ons mee en de tips die we kregen waren stuk voor stuk de moeite waard. We hebben ook genoten van het diner dat je bij haar kunt bestellen: HEERLIJK!
Eigenlijk is zit er maar 1 ding op: reserveren en zelf genieten van alles wat deze gite te bieden heeft! Veel plezier!

10
Séjour en août 2009

Heel sympathieke uitbaters die je in een ontspannen sfeer laten genieten van de prachtige natuur. De gite is stijlvol en praktisch ingericht. Verder kan je heerlijk relaxen in het zwembad. De ideale locatie om te onthaasten!

9
Séjour en septembre 2005

2 jaren geleden waren we een van de eerste huurders (het prachtige zwembad was er toen nog niet). We hebben een heerlijke vakantie gehad! De gastheer en gastvrouw zijn bijzonder, de gite gezellig en brandschoon. Alles is aanwezig. Uitzicht en omgeving zijn prachtig, vooral ook met de fiets, die we gelukkig weer bij ons hadden. De vijgen en bramen pluk je er warm uit de tuin. Wij komen zeker nog eens terug!
Hartelijke groet,
Familie Fischer-Bracht

10

Ajouter un message dans le livre d’or