Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Gite Hortensia

Voir les photos (3)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
 

Disponibilité de 'Gite Hortensia'

Marion Gerdes a mis à jour son calendrier le 01 juil. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en juin 2014

We zijn al meerdere malen teruggekeerd op Les Armengauds. Voor de rust, de sfeer, het lekkere eten en de vriendelijkheid.
Ook het kindvrije aspect spreekt ons zeer aan.
Les Armengauds is een mooie uitvalsbasis om de mooie omgeving, rustieke dorpjes en prachtige steden te ontdekken.
Gite Hortensia heeft een ruime bovenverdieping met mooie badkamer en heerlijk slaapvertrek. De woonruimte en keuken zijn ruim en voorzien van alle gemakken. Het schaduwterras en zonnige tuin maken het compleet.
Wij weten zeker dat we nog een keer terug gaan!

10
Séjour en septembre 2011

"Wat hebben we een heerlijke vakantie bij jullie gehad. We denken er nog regelmatig aan terug! "La maison" was een heerlijk appartement waar we 2,5 week hebben vertoefd. Het appartement was helemaal compleet. Alle keukengerei om lekker te koken was aanwezig. En het extra "tuintje" wat erbij hoorde was voor ons een verrassing. We hebben heerlijk met onze stoeltjes onder de bomen gezeten en genoten van het prachtige uitzicht naar de heuvels. Bijzondere zonsondergangen. Alles was helemaal tot in de puntjes geregeld. Het zwembad was fijn, het appartement modern ingericht en schoon en de omgeving was erg mooi. Prachtige wandelingen gemaakt, leuke steden en dorpen bezocht en ons echt gevoeld als "god(in) in Frankrijk". Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar rust, comfort en een mooie omgeving. Dank jullie wel voor de goede zorgen".

9

Ajouter un message dans le livre d’or