Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mas Vigneron

Voir les photos (84)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 2
8,6
Classement
 

Disponibilité de 'Mas Vigneron'

Luc en Marijke a mis à jour son calendrier le 21 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mas Vigneron évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,6
Séjour en juillet 2022

Rustig gelegen huis. Zeer vriendelijke eigenaar die je raad heeft waar de mooie plekjes en lekkere restaurants zijn. Alles is aanwezig in het huisje.

9
Séjour en septembre 2021

Het huis (met een deel geschakeld aan een ander huis) ligt mooi landelijk tussen de wijnvelden maar binnen maximaal 3 kwartier rijden van verschillende bezienswaardigheden (Canal Midi, Carcassonne, Haute Langedoc, Narbonne en stranden). Het huis is netjes en volledig ingericht, maar is niet luxueus. Heerlijk zwembad en mooie tuin. Veel privacy.

7
Séjour en juillet 2021

Typische mas uit het Zuiden. Alle voorzieningen aanwezig. Ook barbecue. En fietsen. Met een extra kamer waar je al je bagage kwijt kunt. Wel wat afgelegen, tussen de wijngaarden. Soms wat rumoerige buren rond hun zwembad. Wifi behoorlijk.

8
Séjour en juillet 2021
Rob

Een heerlijk plekje op het echte platteland , op 50 min rijden van de kust en midden in de Minervois / Corbieres. Fietsen in de omgeving is een must!
De Gastheer en gastvrouw ontvangen je zeer vriendelijk met open armen. De gîte is leuk ingericht in de Franse boerenstijl met aandacht voor detail. Ook is aan alles gedacht en is de gîte van echt alle gemakken voorzien. Ook is er een heerlijk zwembad en is er zeer veel privacy.
Zijn er dan geen minpunten? Jawel: af en toe wat overlast van muggen.

9
Séjour en juillet 2020

Zeer rustige omgeving, ‘basic huis’, maar alles is er aanwezig! Prima bedden! Deze plaats is een aanrader voor wie de rust opzoekt!

8

Ajouter un message dans le livre d’or