Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Garrigouilles

Voir les photos (55)
/
 

Disponibilité de 'Garrigouilles'

J.M. De Meij a mis à jour son calendrier le 09 juin 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Garrigouilles évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,2
Séjour en octobre 2021

Wij zijn in de herfstvakantie met de hele familie (Opa, Oma, zwager, 4 kinderen en wij als stel) een week in Aigues-Vives geweest.
Een verblijf dat we niet snel vergeten. Ondanks dat het zo laat in het seizoen was, was het overdag 20-22 graden. De avonden koelden wel snel af.
Het huis en de grote tuin bieden vrijheid, rust en vermaak (zwembad stond er nog, jeu de boules, tafeltennis).
De omgeving heeft ook ontzettend veel te bieden met mooie steden en dorpen, de zee.
Winkels zijn op korte afstand in het centrum en buiten het dorp.
Wij kijken terug op een heerlijke week en hebben het contact van te voren, bij aankomst (en vertrek) en na afloop als prettig en warm ervaren.

10
Séjour en août 2021

Augustus' 20 en augustus'21 hebben wij genoten van een heerlijke vakantie. We werden heel hartelijk ontvangen door Hélene en Johan. De bedden waren al voor ons opgemaakt. Het huis is ruim, en heeft veel luxe zoals een vaatwasser, oven, grote koelvriescombinatie, wasmachine! Ook voor de kinderen is er genoeg te doen in de grote speelgoedschuur. En niet te vergeten de mooie ruime tuin met een groot zwembad. Er zijn genoeg stoelen, zitjes en ligbedden. Kortom alle ingrediënten voor een fantastische vakantie.

9
Séjour en août 2020

De vakantie begon al goed met een erg warm welkom door Johan en Helene en koud drinken. We hebben ondanks de coronamaatregelen in Frankrijk 2 heerlijke weken gehad, Het huisje staat rustig aan een doodlopende weg, waar je nauwelijks verkeer hebt en heeft een grote tuin. Het huis heeft alles wat wij nodig hadden en meer! ideaal dat er een wasmachine aanwezig is en ook de ventilatoren waren in aug 's nachts geen straf... Zowel volwassenen als kinderen hebben zich goed vermaakt in het zwembad, met de jeu de boules baan, pingpongtafel en alle andere aanwezige spelmaterialen. daarnaast hebben we ook veel uitjes gemaakt naar o.a. het strand, kanoën, flamingo park, stadjes en marktjes. het was een heerlijke vakantie met rust, natuur, cultuur, activiteiten en heel veel plezier!

9
Séjour en août 2020
Fam Voogd

Wij hebben 12 heerlijke dagen vakantie gehad! We werden verwelkomd door de lieve verhuurders Johan en Helene. Ze hadden het huis netjes in orde gemaakt en de bedden opgemaakt.
Vanwege Corona wilden we niet veel ondernemen in de buurt, maar het huis is van alle gemakken voorzien, dus we konden ons prima vermaken.
Het was fijn dat er fietsen aanwezig waren, want zo konden we elke ochtend op de fiets vers stokbrood en croissantjes halen.
De zon schijnt in Zuid-Frankrijk de hele dag, maar er is op het terrein genoeg schaduw te vinden. Ook het zwembad biedt verkoeling op zo’n warme dag.
Bedankt Johan en Helene. We hadden niet verwacht dat we dit jaar nog van jullie huis konden genieten. Maar we zijn blij dat het door heeft kunnen gaan!

9
Séjour en août 2019

Wij hebben hier voor het 2e jaar een heerlijke vakantie week gehad. Huis is van alle gemakken voorzien en doordat er nog een kleiner 2e huisje aan vast zit hadden Opa en Oma ook alle ruimte!
De tuin is erg fijn. Onze kinderen vermaakten zich op de schommel, met de tafeltennistafel, hadden alle ruimte om te voetballen en maakten menige plons in het zwembad. Wij overigens zelf ook na een dagje strand ;)

Bedankt Johan en Hélène voor weer een heerlijke week in jullie fijne huis/tuin!

9

Ajouter un message dans le livre d’or