Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Cayenne

Voir les photos (17)
/
 

Disponibilité de 'Cayenne'

Attention! Johanna Ravera a mis à jour son calendrier le 03 juil. 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Cayenne évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2021

We hebben een fantastische vakantie gehad in 'Cayenne' met onze kinderen. Het huis was superschoon bij aankomst met opgemaakte bedden en gestreken beddengoed. Fijne bedden en veel kastruimte in de kamers. Ook waren we blij met de extra vriezer en koelkast en de wasmachine. Buiten was ook alles zeer compleet met grote gasbarbecue, meerdere zitjes en het prachtige zwembad. Het was heerlijk vertoeven op de ligbedden in de schaduw aan de rand van het zwembad terwijl de kinderen zwommen. Ook hebben de kinderen veel gebruik gemaakt van de tafeltennistafel en gespeeld in de grote tuin.
In de omgeving is van alles te doen, zoals de vele markten, historische dorpjes, grote steden zoals Avignon, zwemmen in de rivieren, grotten en kastelen. Het leukste vonden wij de markt in Uzes.
Het prettige contact met de eigenaresse, de mooie omgeving en de goede zorg voor het prachtige huis maakte onze vakantie geweldig.

10
Séjour en août 2016

Heerlijke week gehad in het mooie ruime huis met alles er op en aan, ruime keuken, slaapkamers, badkamers en zwembad. Het ontbreekt je aan niets..
Vrije natuur om het huis met het bos.
Diverse uitstapjes naar Avignon op 20 min afstand, gezellig plein met diverse eettentjes, Palais de Papes en dag naar strand was 30 min. naar Fos de Mer en Montpellier gedaan..

9
Séjour en août 2015

Een super groot huis,met alle voorzieningen! Heerlijk zwembad voor de kinderen!
Het huis is prachtig gelegen,het dorp is weinig vertier erg rustig!
Bezoek aan Ardèche is n uurtje prima te doen..een aanrader

8

Ajouter un message dans le livre d’or