Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Lichard

Voir les photos (32)
/
  • 12
  • 4
  • 6
  • 6
  • 3
 

Disponibilité de 'Lichard'

fam. Akkerman a mis à jour son calendrier le 17 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Séjour en octobre 2017

Heerlijke week gehad. Elke dag gezwommen in het verwarmde zwembad. Kinderen hadden de tijd van hun leven. Vooral de boomhut wat een hit. Ook de tafeltennistafel en de voetbaltafel waren populair. Het huis is van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de rust en het mooie uitzicht.

9
Séjour en octobre 2017

Herfstvakantie 2017
Wat een mooie week in zo’ n prachtige omgeving.
Een grote boerderij , prachtig chalet, heerlijk zwembad en een super boomhut veilig voor de kinderen.
Op diverse terrassen is het goed vertoeven. De grote woonkeuken is van alle gemakken voorzien.
Bij een zeer ruime openhaard is het ‘s avonds gezellig zitten.
Lichard is een plek waar de schoonheid van de natuur zo mooi is om even helemaal stil van te worden en alles even achter je te laten.

10
Séjour en août 2017

Heerlijke tijd gehad op deze schitterende plek. We hopen snel weer een keer terug te komen!

10
Séjour en juin 2016

Juni 2016. Na een intensieve trouwerij van onze neef en een prachtig feestweekend hebben we een heerlijke, ontspannen vakantie gehad in Lichard. Alles wat je nodig hebt om uit te rusten en te relaxen is er. Een heerlijk zwembad, luie stoelen, goede bedden, een volledig uitgeruste keuken, prachtige omgeving. Een super plek om uit te rusten maar ook de gelegenheid om uitstapjes te maken en te genieten van een mooi gebied.. Een aanrader voor iedereen die vakantie wil hebben

10
Séjour en mai 2015

Diverse keren in Lichard geweest en genoten van de schitterende ligging en het enorme comfort wat Lichard biedt. Overal leuke terrasjes, de hele inrichting is bijzonder sfeervol. Ook kinderen en volwassenenkunnen zich hier prima vermaken in het zwembad, in de “ deel” met tafeltennis en voetbaltafelspelen. Vuurtjes maken is ook een heel favoriet onderdeel op Lichard. De keuken is heel gezellig en een zeer goede plek om je kookkunsten ten toon te spreiden. Ik raad Lichard van harte aan!

9

Ajouter un message dans le livre d’or