Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Coste Rouge

Voir les photos (16)
/
 

Disponibilité de 'Coste Rouge'

Vera Lavergne - Vangrinsven a mis à jour son calendrier le 26 juin 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Coste Rouge évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,3
Séjour en septembre 2021

Wat hebben we een prachtige, onvergetelijke vakantie van 2 weken (véél te kort !) achter de rug in de gîte.
We hadden het grote, van alle comfort voorziene huis alleen voor ons 2tjes, wat een luxe ! De grote keuken had alles wat er maar nodig was, afwasmachine, wasmachine, oven, microgolf, grote ijskast met diepvriezer.... In de leefruimte/salon was er TV, DVD speler, een groot aantal boeken en gezelschapsspelletjes. Elke dag buiten ontbeten, gezwommen in het zwembad met zicht op de Pyreneëen. De gîte is ideaal gelegen, niet ver van de bergen en Spanje en we hebben een aantal pittoreske dorpen bezocht, marktjes, lekkere restaurants (op aanraden van Guy en Vera) die echt super vriendelijk zijn en er alles aan doen om het zo aangenaam mogelijk te maken. Wat een plezier ook om de lekkere appels en pruimen te mogen plukken van hun fruitbomen ! We missen het nu al en bekijken onze foto's met heimwee ! SUPER VAKANTIE !!!!!

10
Séjour en août 2019

Hallo Vera en Guy, wat hebben we 2 heerlijke weken gehad in coste rouge. Een ruim en praktisch huis, ideaal voor een vakantie met kinderen. De kinderen vonden het zwembad geweldig, in de avond zwemmen bij het lamplicht was natuurlijk wel heel bijzonder, wij vonden het zwembad overigens ook heerlijk en wat een mooi uitzicht zo op de Pyreneeën met z'n besneeuwde toppen. Ook hebben we genoten van de rust en privacy. We hebben een aantal mooie tochten naar de Pyreneeën kunnen maken zoals naar Lac d'Aube en het lac d'oredon, ook de col d'aspin in prachtig, voor de kinderen is het chateau Mauvezin erg leuk, ook plaatsjes bezocht zoals Marciac. We hebben nog lang niet alles gezien in de omgeving dus wie weet komen we nog eens terug. Prijs en kwaliteit zijn wat ons betreft dik in orde, supermarkt op korte afstand. Het huis is een heerlijk verblijf voor mooie uitstapjes naar de Pyreneeën. Vera en Guy, het ga jullie goed, groeten van Gerben, Josien, Aron, Henrick en Rosalie van Vugt

9
Commentaires de Vera Lavergne - Vangrinsven

Hallo lieve familie van Vugt, We vinden het fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie verblijf! Wij vonden jullie hele fijne gasten en wat een lieve, welopgevoede kinderen, die verdienen zeker een pluim! En Rosalie die zo flink haar best heeft gedaan in het zwembad, dat diploma zal er vlug zijn ! Natuurlijk zouden we jullie met plezier terug ontvangen op Coste Rouge.... We wensen jullie een mooie nazomer en de hartelijke groeten van ons beiden, Guy en Vera

Séjour en juillet 2019
Familie Thierie

Dag Vera en Guy
Het waren 2 fantastische weken bij jullie. Zoals jullie hebben gemerkt hebben we enorm genoten van het zwembad. Staat het record "zonnen aan het zwembad" nog steeds op onze naam? :)
Onze batterijen waren volledig opgeladen toen we naar huis vertrokken.
We hebben ook veel leuke uitstapjes gemaakt. Zelfs op de dagen dat het minder goed weer was (onweer) hebben we ons geamuseerd.
Hartelijk dank voor de super ontvangst en voor deze mooie vakantie.
Groetjes Daisy, Kurt, Thimo en Mikko
xxx

9
Commentaires de Vera Lavergne - Vangrinsven

Hallo, Bedankt voor de lieve reactie. Ik denk dat jullie record nog steeds stand houdt 😁. We zijn steeds blij met positieve reacties, dat motiveert ons om verder te gaan ondanks lichamelijk ongemak e.d. Lieve groeten aan allemaal van Guy en mij. Vera

Séjour en août 2018

Dag Guy en Vera,

We hebben een heel leuke tijd gehad bij jullie. Het huis is heel gerieflijk en ruim genoeg voor vier kinderen. Het zwembad is een echte meerwaarde waar onze kindjes en ikzelf veel plezier aan gehad hebben. Ook de omgeving is zeer wonderlijk. De Pyreneeën zijn adembenemend mooi. Vergeet ook niet een uitstapje te maken naar Spanje! Denk maar aan het dorpje Bousen! Ook Guy weet een aantal heel mooie plaatsen in Spanje zijn! Kortom een aanrader deze gite met heel vriendelijke en hulpvaardige eigenaars.

9
Commentaires de Vera Lavergne - Vangrinsven

We zijn blij dat jullie het fijn hadden bij ons ! Jullie hebben zeker ten volle geprofiteerd van de vele mogelijkheden om de omgeving en de Pyreneeën te verkennen. Zulke positieve commentaren maken het voor ons de moeite waard ! Lieve groeten, Guy en Vera

Séjour en juillet 2018

Prijs - kwaliteit is dik in orde. We hebben erg genoten van de mooie omgeving en het zwembad. Vera en Guy zijn zeer hartelijk en vriendelijk en staan steeds klaar om tips te geven over de streek.

9

Ajouter un message dans le livre d’or