Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le petit Chateau

Voir les photos (48)
/
 

Disponibilité de 'Le petit Chateau'

Attention! Joop en Ria de Graaf a mis à jour son calendrier le 15 fév. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le petit Chateau évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en octobre 2021

Wat een fantastische vakantie hebben wij bij Joop en Ria gehad. De chateau is prachtig en ligt heerlijk op het mooie en rustige Franse platteland. Ondanks de rust is alles toch dichtbij, je hoeft je geen moment te vervelen! Wij hebben prachtige herinneringen overgehouden aan onze vakantie bij Le petit Chateau! Bedankt Joop en Ria voor jullie gezelligheid, de mooie gesprekken en de gastvrijheid. We hopen jullie in de toekomst weer te bezoeken! Liefs, Henk, Elisa en Jim.

10
Commentaires de Joop en Ria de Graaf

Beste Henk en Elisa, reuze bedankt voor jullie mooie recencie Liefs Joop en Ria

Séjour en juillet 2020

Na in 2011 en 2015 bij Joop en Ria te zijn geweest als gast in hun Petit Chateau, zijn we dit jaar terug geweest samen met onze vrienden. Het was een spannende tijd vooraf door het Coronavirus. We wisten niet zeker of we wel konden reizen naar Frankrijk. We hielden wekelijks mailcontact. Gelukkig ging de grens naar Frankrijk weer open.
Zoals de vorige jaren werden wij weer hartelijk ontvangen door Joop en Ria. We hebben een heerlijke week gehad, veel gezien en natuurlijk weer van de geweldige kookkunst van Joop genoten. Het is en blijft een geweldige plek en geweldige lieve mensen. Het staat voor ons en onze vrienden vast om zeker nog een keer terug te gaan.
Lieve Joop en Ria, bedankt weer voor jullie goede zorgen en verwennerij. Jullie zijn schatte van mensen. Tot snel maar weer.

Lieve groet,
Sonja, Danny, Anjo en Michel

10
Commentaires de Joop en Ria de Graaf

Wat ontzettend lief! Dank jullie wel!

Séjour en août 2019

Eigenlijk is dit een adres dat je het liefst voor jezelf houdt. Een 10 geef je niet zomaar, maar onze week bij Ria en Joop in Le petit Chateau was magnifique. Naast het prachtige huis, binnen en buiten meer dan goed verzorgd (waarbij de gite en de tuin een fijne eigen plek voor de gasten is), met het heerlijke royale zwembad, is het ook enorm genieten van de liefdevolle gastvrijheid van Ria en Joop. De kookkunst van Joop en de toewijding van Ria bij het diner was geweldig. Dat was een heerlijk extraatje op een al bijzondere week. In combinatie met de mooie omgeving - leuke dorpjes, de Dordogne 'om de hoek', een plek waar we als gezin vast nog eens terug komen.

10
Commentaires de Joop en Ria de Graaf

Lieve mensen, Wat een lieve review

Ajouter un message dans le livre d’or