Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mas de Bouriou

Voir les photos (43)
/
  • 10
  • 2
  • 4
  • 4
  • 3
9,5
Classement
 

Disponibilité de 'Mas de Bouriou'

Attention! Annemarie en Gerard a mis à jour son calendrier le 02 sept. 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mas de Bouriou évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en septembre 2022

Een hele fijne plek wanneer je van rust en ruimte houdt. Een huis op een heuvel met uitzicht aan alle kanten. Rode wouwen zien vanaf het terras, een heel fijn zwembad en een mooie fietsregio.

9
Séjour en juillet 2022

Wat een geweldige plek en wat een heerlijke gite.
We huren al enige jaren een gite in de zomervakantie, maar Mas de Bouriou is tot nu toe met afstand het huis waar we het meest van genoten hebben.
Rust, ruimte, ontspanning, wandelgebieden, cultuur, alles is hier binnen handbereik.
We werden door Annemarie en Gerard op de best mogelijke manier ontvangen. Na een lange reis stonden er koude drankjes in de koelkast, daardoor konden we heerlijk bijkomen van de reis.
Annemarie en Gerard zijn ontzettend vriendelijk en toegankelijk, maar geven je alle privacy tijdens je verblijf.
De gite is heel erg fijn. Wij hadden 2 weken lang 30+ graden, maar beneden in de gite was het lekker koel. Ook in de slaapkamers die meer op het noorden liggen was het prima te doen.
Het zwembad is ook heerlijk, keurig onderhouden, schoon, en compleet met heerlijke ligstoelen en parasollen.
De tuin is prachtig, je komt allerlei dieren tegen en dat is meteen ook het enige wat je hoort. Het is er zo lekker stil.
Annemarie en Gerard, bedankt voor de fijne vakantie!
Zodra we weten welke weken we volgend jaar op vakantie kunnen, boeken we meteen weer. Dan maar hopen dat de gite nog beschikbaar is.

10
Séjour en août 2021

Ondanks het matige weer hebben we met z’n vijven een heerlijke week gehad bij mas de Bouriou. Het is een fijn huis, de omgeving is echt schitterend en het zwembad geweldig. `je hebt er veel privacy en het is er nog echt stil!! We komen zeker nog een keer terug.

9
Séjour en juillet 2021

We hebben met twee gezinnen verbleven in dit geweldige huis. Er is een heerlijk zwembad en een prachtige tuin met lekker terras. Er is veel te doen in de omgeving en het huis is waanzinnig mooi gelegen. Een absolute aanrader, wij komen graag weer terug.

10
Séjour en juillet 2020

Wat een prachtige plek en heerlijk huis met veel privacy en lekker zwembad met fantastisch uitzicht en hele mooie sterrenhemels. We hebben genoten van de rust en ruimte, het ontbrak ons aan niets. Echt een aanrader waar we graag weer naar terugkeren.

9

Ajouter un message dans le livre d’or