Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Le Pré Vert

Voir les photos (35)
/
 

Disponibilité de 'Le Pré Vert'

Annemieke Huneker a mis à jour son calendrier le 15 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Le Pré Vert évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2022

Een heerlijk huis, op een fantastisch rustige plek. Regelmatig hadden we bezoek van een ree terwijl we van het uitzicht aan het genieten waren. Een heerlijk zwembad en de keuken is van alle gemakken voorzien. Aanrader!!!!

10
Séjour en octobre 2018
Fam. van Eden

Al vijf keer op deze geweldige plek geweest! In één woord heerlijk!
Voor ons de ultieme plaats om uit te rusten

10
Séjour en août 2016

Het was in 1 woord geweldig! Het huis ligt op een prachtige plek met een adembenemend uitzicht vanaf het terras. Je zit hier midden in het groen maar toch dichtbij het dorpje Cazals waar een fijne bakker, kleine supermarkt en lekker restaurantje zit. Huis is van alle gemakken voorzien. Het zwembad is ruim en ook voorzien van goede ligbedden en terras met parasols. Zouden zo weer terug gaan!

10
Séjour en juillet 2014

Een prachtig huis met alle voorzieningen en de meest complete inventaris denkbaar.
Een mooie ligging met veel privé en rust.
Wij komen zeker terug!

10
Séjour en juillet 2013

we hebben een heerlijke vakantie doorgemaakt; het huis is perfect onderhouden, en heeft alle voorzieningen die men op vakantie kan gebruiken. Ook de internetverbinding werkte prima (wat voor onze opgroeiende jeugd als een groot pluspunt wordt gezien!). Alle info die we vooraf en ter plaatse kregen was correct en volledig, en de afspraken werden stipt nagekomen. Een prachtig uitzicht vanuit de woning in een heel mooi deel van Frankrijk!
Bedankt voor een leuke vakantie.

9

Ajouter un message dans le livre d’or