Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Sous l'Acacia

Voir les photos (14)
/
 

Disponibilité de 'Sous l'Acacia'

Ans van Doeveren a mis à jour son calendrier le 11 mai 2022

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Sous l'Acacia évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,7
Séjour en août 2021
Gerrit Dieleman

Fijne week gehad in de Gîte bij Ans en Luuk van Doeveren. Hartelijke gastvrouw. Heerlijk groot zwembad. Klein maar fijn huisje met prima bed en ruimschoots voorzien van alles wat nodig is voor een plezierig verblijf (o.a. een oven). Grote tuin met uitzicht over de omgeving. Goed uitgangspunt voor uitstapjes/wandelingen in de prachtige omgeving! Kortom: hier kun je gerust boeken!

9
Séjour en septembre 2020

Hartelijk ontvangst, leuke tips voor restaurants, gite was zeer schoon! Veel mooie wandelingen gemaakt in de omgeving mede n.a.v de tips van Ans. Heel lief geholpen toen we met een pechgeval kampten! Een overheerlijk bord pasta na enerverende dag:) Bedankt!

8
Séjour en juillet 2020

Een laat geboekte vakantie, door Corona, was een topper. Het kleine, gezellige huisje, met grote tuin en aangenaam zwembad was voor ons perfect. Een mooie streek zeker als je de drukte niet opzoekt. Zeer aangename fiets omgeving voor de sportieve fietser. Door de goede ontvangst met alles erop en eraan voel je je direct thuis. Een dikke aanrader.
An, Kurt, Warre en Fré

9
Séjour en septembre 2019

Kan mij slechts aansluiten bij alle vorige recensies! Hartelijke ontvangst met welkomstborrel. Zeer behulpzame en zorgzame gastvrouw, zonder daarbij opdringerig over te komen en dat is ook een kunst. Naast de een overvolle map met informatie nog vele tips van Ans mogen ontvangen. Heerlijke omgeving om tot rust te komen. Kan deze gite van harte aanbevelen. Prijs-kwaliteitsverhouding is super!

9
Séjour en juin 2019
Berrie en Joke

Gastvrije hosts die de omgeving goed kennen en daardoor met goede tips komen. Daardoor krijgt vakantie couleur locale! Goed uitgeruste gite in een mooie grote tuin met zicht op de omgeving.

8

Ajouter un message dans le livre d’or