Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Bouteille dans le bois

Voir les photos (49)
/
  • 6
  • 2
  • 2
  • 4
  • 1
  • 3
10,0
Classement
 

Disponibilité de 'Bouteille dans le bois'

C.L. De Hoogh a mis à jour son calendrier le 04 mar. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Bouteille dans le bois évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en août 2021

Superweek gehad met het hele gezin op het uitgestrekte landgoed van Kees en Trix in vakantiehuis La Gaconniere. De oude pigeonnier is evenals de rest van de opstallen geheel in Franse plattelandsstijl verbouwd tot een knus huis met meerdere terrassen en zitjes, waarbij alles piekfijn op orde is. Het is een zeer aangename plek midden in 'de pays' waar je in alle opzichten tot rust komt. Wij kregen ook nog de beschikking over de koele en ruime master bedroom in het hoofdgebouw. Een mooi voorbeeld van optimale (en vooral niet-opdringerige) gastvrijheid. Een bijzondere prestatie dat dit kleine paradijs in 30 jaar tijd van één vervallen boerderij is omgetoverd tot iets heel moois. Het is ook een heel geestige plek vanwege de prachtige 9 holes privé golfbaan waar wij dagelijks onze rondjes liepen en vanwege de hobby van de eigenaar die verderop een eigen airstrip heeft voor zijn privévliegtuig! Ook voor niet-golfers en niet-vliegers is een aanrader. Er is veel te doen in de omgeving en 's middags is het heerlijk ontspannen bij het zwembad met een borrel en goed gezelschap! Een 10 omdat ik werkelijk niets kon bedenken waarom een 9 voldoende zou zijn. Veel gasten komen jaarlijks terug en dat zegt genoeg!

10
Commentaires de Anouk Augustin

Maarten, Dank voor je reactie, daar doen we het voor nietwaar!

Séjour en juin 2019

Wat een fantastische locatie, wat een rust, wat een buitengewoon fraai afgewerkt huisje (we zaten in la garçonnière), wat een heerlijk zwembad en ook nog een privé golfbaan! Kortom: 2 weken puur genieten. Ook van de gastvrijheid van de eigenaren. Een aanrader! En een vette tien!

10
Séjour en juin 2015
Friederike

Vier weken hebben mijn man en ik vakantie mogen vieren in dit sfeervolle huis in het bos. Van het begin af aan voelden wij ons hier thuis. De bosrijke omgeving met een weids uitzicht vanuit het huis en de terrassen geeft veel rust en heerlijke schaduwplekken. Er blijven voldoende zonnige stukken over! De video die de gastheer op de website heeft geplaatst geeft precies de sfeer en luxe weer. De gastheer en -vrouw met de stafleden zorgen ervoor dat het verblijf optimaal blijft, we voelden ons heel welkom. Ieder seizoen heeft een eigen sfeer; wij hebben de hele maand juni mogen ervaren. Zie mijn collage met impressie van het huis en rondom.
Er nog een keer in dit huis vakantie te vieren lijkt mij een fijn vooruitzicht.

9

Ajouter un message dans le livre d’or