Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Escalier

Voir les photos (15)
/
 

Disponibilité de 'Escalier'

Eva Roelofsen en Hans Brandt a mis à jour son calendrier le 04 oct. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Escalier évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,5
Séjour en juillet 2023

Prachtige locatie, uitzonderlijk verblijf met toffe gastheren Eva en Hans. Ze hebben een mooi plaatsje gecreëerd.
Je kan er heel lekker eten en hun bier 'la Donzelle" en vlierbloesemdrankje is subliem.
Zeker een aanrader als je een uniek verblijf zoekt.

9
Séjour en août 2022

We hebben erg genoten van ons verblijf in huisje de Donzel op de mas Donzellence. Ontzettend leuk huis, goed verbouwd en van alle gemakken voorzien. Een heerlijk "eigen" balkonnetje, maar je kon naar eens ook een ander plekje op de mas uitzoeken om even te gaan zitten. Eigen kookgelegenheid maar Eva en Hans kookten ook regelmatig voor gasten die dat wensten en die op tijd hiervoor reserveerden. Wat een heerlijk gastvrije gastheren zijn zij. Echt complimenten. Hun doel was dat iedereen zich heerlijk op zijn gemak kon voelen en een heerlijke vakantie bij hen beleefden. Beneden bij de rivier kon je heerlijk zwemmen en de mas is een heerlijk vertrekpunt voor het verkennen van de prachtige Cevennen.

9
Séjour en mai 2022

Een prachtige, authentieke plek om te vertoeven! Een echte aanrader!.

10
Séjour en mai 2022

We hebben het goed naar onze zin gehad bij Eva en Hans. Allereerst was de ontvangst fijn en gastvrij. 's Avonds konden we direct kunnen aanschuiven bij de table d'hôte; een smakelijk begin van ons verblijf. La Donzelenche is een sfeervolle Mas met diverse charmante en aangename hoekjes. De gite waarin wij verbleven met 6 personen is ruim en comfortabel.
En hoewel we niet dagelijks hebben gewandeld.. de omgeving is er zeker wel naar. Je kunt alle kanten op. De Cevennen lieten zich deze laatste april en eerste meiweek van een mooie voorjaarskant zien. De bomen vers in het groen, de brem begint te bloeien, in het dal zie en hoor je vogels die aan een nieuw seizoen beginnen. We hebben volop genoten. Graag nog 'ns terug naar La Donzelenche.

9
Séjour en août 2021

We hebben een geweldige tijd gehad.
Wat hebben Hans en Eva een prachtig plekje gecreëerd.
Ook hun tips en kennis van de omgeving hebben gezorgd voor een geweldige vakantie.
Vr.gr: Bas Hofman

10

Ajouter un message dans le livre d’or