Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Mas Manyaques - Le Tech

Voir les photos (56)
/
 

Disponibilité de 'Mas Manyaques - Le Tech '

Attention! Lidia Blanquier a mis à jour son calendrier le 03 mai 2021

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Mas Manyaques - Le Tech évaluent cette propriété avec une moyenne de:

10,0
Séjour en septembre 2018

My husband and I spent 11 nights there last September. Actually we extended our stay as the place is amazing. Great location in a small valley of river Tech makes the stay very pleasant. Beautifully located house was converted to 6 apartments. We stayed in 2 of them La Chapelle and Le Tech. Nicely furnished, spacious apartments have comfy beds, well equipped kitchens, Sat TV - all you need for good holidays. The bathroom in La Chapelle has huge corner bath and shower and is the size of big bedroom. The apartments were very clean.
Also the big advantage is that the place is pet friendly - we traveled with our dog.
Our hosts Lidia and Yves did everything to make our stay hassle-free. You can order fresh bread delivered every day and buy local products on site.
We enjoyed long walks and hiking. There is a lot of hiking trails around the area. Picture shows the view from our bedroom.
We have been already planning our next visit in Mas Manyaques as we miss tranquility of this place.

10
Séjour en septembre 2017

Wij zijn net terug van twee weken Mas Manyaques, bij Ceret en Arles sur Tech in de oostelijke Pyreneeën, waar we een fantastische tijd hebben gehad. Niet alleen hadden we een ruim en compleet appartement, van alle gemakken voorzien, ook was er de rust en schoonheid van de directe omgeving, gelegen in een dal tussen de heuvels, een goed onderhouden complex met huishond Souquet als speciale attractie.
Mas Manyaques is zowel een prima uitvalsbasis voor trips in de nabije en wijdere omgeving (bijvoorbeeld Ille sur Tet (Les Orgues), Ceret (levendige zaterdagmarkt, het Museum voor Moderne Kunst), Arles sur Tech (de Gorges de la Fou), Prats de Mollo (het dorpje en het fort), maar ook om een rustdag door te brengen aan het zwembad, op het terras of in de tuin.
We hebben daarnaast uitstapjes gemaakt over de (Spaanse) grens. Zeer de moeite waard is Figueres, maar we zijn ook naar Roses en Barcelona geweest en konden het niet laten een bezoekje te brengen aan Andorra.
Het waren geweldige weken, met dank aan een uitstekende gastvrouw Lidia. Dikke aanrader!

10
Séjour en juillet 2017

We verbleven 2 weken in het appartement La Chapelle met 2 kindjes van 9 en 12 jaar.
Het zeer ruime appartement is volledig ingericht en alle nodige comfort is aanwezig. Lidia zorgt ook voor broodjes, indien gewenst. Er is een apart terras wat zorgt voor de nodige privacy. Het uitzicht op de rivier en kapel is prachtig, heerlijk wakker worden met de geluiden van fluitende vogeltjes en het stromen van het water van Le Tech.
De site was vroeger een forel kwekerij. Het zwembad is gemaakt in één van de oude kweekbaden wat een mooi, leuk aspect is. Daardoor is het zwembad ook niet overdreven diep wat heel leuk was voor de kindjes. (Maar toch diep genoeg voor volwassenen)
Op vrijdag had Lidia een lekker diner georganiseerd met typische Catalaanse gerechten, in het mooie zaaltje met prachtige keuken.
Voor de kindjes is er heel veel te doen ter plaatse, ze hebben er zich geen moment verveeld.
Onze bezoekjes: Mollo (Spanje, 45 min.) met avonturenpark en zoo (dieren die in de Pyreneeën leven), Gerona (Spanje, 1u30),
Collioure (1u) heel mooi gezellig havenstadje met leuke stranden, Les Gorges de la Fou (10min.), Ceret (30min.) met gezellige markt op zaterdag en geregeld evenementen, Perpignan (1u),...
Kortom een leuke vakantie, heerlijke locatie met een top-gastvrouw!

10

Ajouter un message dans le livre d’or