Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison Oranger

Voir les photos (19)
/
 

Disponibilité de 'Maison Oranger'

Anya Niewierra a mis à jour son calendrier le 01 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Maison Oranger évaluent cette propriété avec une moyenne de:

8,7
Séjour en septembre 2020

We hebben een heerlijk relaxed weekje gehad in een prachtige omgeving. Het huisje is heel knus en schoon met een geweldig bed en een lekkere douche en een collectie boeken en dvd's. De keuken is zeer compleet, koffiefilters, een paar vaatwasblokjes, zelfs thee en olijfolie. Wij kwamen om uit te rusten en te relaxen en we hebben mooie autotochtjes gemaakt en bezienswaardigheden bezocht, maar als je hier lange en uitdagende wandelingen wilt maken zit je ook op de perfecte plek. Het huis ligt in een knus straatje en de overbuurvrouw is zeer vriendelijk.
Overigens waren we in goed gezelschap van Tess Clement en Josta Wolf.... de twee hoofdpersonen uit de spannende thrillers die Anya geschreven heeft en die in het huisje liggen. Pas op: als je begint met lezen kun je niet meer stoppen!

9
Séjour en août 2020

We verbleven 2 weken in huisje Oranger. De sfeer, de ligging; we waren er gelukkig. Er is veel te dien in de omgeving en de geur van landerijen en fruitteelt nemen we met ons mee evenals de aanblik van de zwaluwen due s ochtends door ons prachtige uitzicht vanaf het balkon vlogen. Het huisje is zeer compleet en schoon, de host verdienstelijk. We waren met 4 en het enige punt is dat de uitklapbank beneden niet goed slaapt voor 2 bijna volwassen pubers. Dank Frans en Anya!

9
Séjour en août 2019
Jacques Wensveen

Prachtig uitzicht...leuk klein dorpje.....super rustig...heel leuk sfeervol straatje......je hoort en ziet alleen vogels ...
Jammer dat de bakker het dorp Estoher heeft overgeslagen. In de beschrijving stond dat hij iedere ochtend langs zou komen, maar helaas.
Jammer dat er geen tuin is, waar je in kunt zitten. Maar wel een mooi uitzicht vanaf het balkon boven.

8
Séjour en octobre 2018

Drie weken in een klein maar compleet ingericht huis. Grote plus is het balkon, met schitterend uitzicht op de Canigou!
Vriendelijk dorp, mooie wandelingen, rust en stilte...
Een supervakantie!

9
Séjour en septembre 2018

Erg leuk huisje in sfeervol, authentiek dorpje! Het huisje is niet groot maar van alle gemakken voorzien. We hebben uren genoten op het terrasje met prachtig uitzicht op de bergen. Veel lange wandelingen gemaakt (direct startend vanaf het huisje) en een aantal prachtige dorpjes in de omgeving bezocht. De mensen zijn hier vriendelijker dan je normaliter in Frankrijk gewend bent. Een week was tekort om alle interessante dingen te bekijken, we komen zeker nog eens terug in deze omgeving!

9

Ajouter un message dans le livre d’or