Maison de vacances en France

Découvrez les plus beaux sites de vacances en France et louez une 4000 maisons de vacances en France à des gens qui connaissent bien la région.

Maison de Village

Voir les photos (31)
/
 

Disponibilité de 'Maison de Village'

ineke van gent a mis à jour son calendrier le 09 fév. 2023

Avez-vous des questions?

Contactez

Livre d'or

Les derniers 4 ans les visiteurs de Maison de Village évaluent cette propriété avec une moyenne de:

9,7
Séjour en mars 2023

Eigenlijk hoef ik niets te vertellen. Alle vorige reviews kloppen. Een heel fijn, gezellig huis, heerlijke tuin, gezellig dorp, prachtige omgeving. Dichtbij allerlei mooie plekjes, plaatsjes en stranden. Het wonen in dit huis voelt alsof het je eigen huis is. We waren er vijf keer tot 2012 en vorig jaar en dit jaar weer. Na zeven keer gaat het nog niet vervelen.
Volgende keer toch weer wat langer.

10
Séjour en octobre 2022

Zojuist terug van een prima verblijf in het huis! Met veel genoegen drie weken doorgebracht in Maison de Village, dat toch echt minimaal zo bekoorlijk is als op de foto's. Een paar kritiekpuntjes zijn:
* De zeer moeizaam zittende keukenstoelen
* Een gedateerd koelkastje wat bijna 24 uur per dag rochelt: Niet erg ecologisch!
Echter, deze kleine ongemakken vallen weg tegen de vele voordelen van het huis en zijn ligging. Aan te raden dus en door het milde klimaat van het gebied, kan het er tot ver in het najaar (oktober) aangenaam toeven zijn.

9
Séjour en mai 2022

Werkelijk in alle opzichten ideaal.
Zo leuk dat de voorkant in een schattig Frans dorpje ligt, terwijl je je aan de achterkant midden in de tuin waant.
Een parel van een tuin, zeer goed onderhouden, met veel zitjes.heerlijk schoon zwembad.
Zeer volledig ingericht

10
Séjour en octobre 2021
Marjolein

We hebben een heerlijke familievakantie gehad in het huis van Onno en Ineke.
Laroche is een prachtig dorpje in de bergen met alle basisvoorzieningen. In het laagseizoen zijn er wel een aantal restaurants gesloten. Voor ons was het geen probleem. Er is een fantastische supermarkt op 5 min. Rijden met de auto. Wij hebben in oktober vooral genoten van de heerlijke tuin en het gezellige huis. Lekker barbecueën, hout hakken, fikkie stoken in de kachel, spelletjes doen. Mooi zwembad, fijne slaapkamers en bedden en een wasmachine. Topverblijf gehad! Dank en hopelijk tot ziens

9
Séjour en août 2021

We hebben genoten van deze prachtige plek: een ongelooflijk mooie tuin, heerlijk groot zwembad en het huis is prima met goede bedden. En die rust: wat een genot. Een week is veel te kort.
Fijn om alle boodschappen in het gezellige dorp te kunnen doen en je kunt er ook heerlijk uit eten. Ook mooie wandelingen gemaakt met de hond.
De muggen waren wel heel vervelend waardoor we 's avonds niet buiten konden zitten en de deur niet open konden zetten voor de noodzakelijke verkoeling. Een ventilator zou een oplossing kunnen zijn.
Wij komen zeker terug!

10

Ajouter un message dans le livre d’or